Huidspecialiste Marijke Vermaas heeft 20 jaar ervaring opgebouwd op haar vakgebied. Haar instituut behoort tot de top tien van Nederland als het gaat om huidverbetering, anti-aging en figuurcorrectie. Na 18 jaar in Rotterdam-Centrum (Cosmo Beauty Center Rotterdam) heeft zij in januari 2018 de stap naar Barendrecht gezet. Na de complete verbouwing, heeft zij haar thuis gevonden in de ruimte van Salon William Vat.

Voor advies en behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en huid bent u bij ons aan het goede adres. Met haar team van drie dames is het altijd een feest om als klant voor een behandeling te komen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit kunt u hier vinden. U bent van harte welkom bij Marijke, Evelien of Anne.

Nieuwsgierig naar de huidverbeterende- of ontspannende gezichts- of lichaamsbehandelingen? Of bent u op zoek naar prachtige wenkbrauwen, gekrulde wimpers, spray-tan en mooie nagels? Ook het verzorgen van een complete metamorfose (haar, huid, make-up) is mogelijk in samenwerking met beide salons. Vanzelfspreken zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging ANBOS.

Kom gerust eens langs op de Lindehoevelaan 24. U bent meer dan welkom op ons mooie plekje in Barendrecht.
Een gecombineerd bezoek is natuurlijk heel goed mogelijk want of je nu komt voor een Haar- of Beautybehandeling: alleen het beste is goed genoeg voor ons!

Heeft u vragen aan Marijke en haar team, neem dan contact op via (010) 404 81 66.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
maluwilz-wit
christian2b
marcinbane