Eigenaresse en huidspecialiste Marijke Vermaas heeft een 20 jaar ruime ervaring opgebouwd op haar vakgebied. Het instituut behoort tot de top tien van Nederland als het gaat om huidverbetering, anti-aging en figuurcorrectie. Na 18 jaar in Rotterdam-Centrum (Cosmo Beauty Center Rotterdam) heeft ze nu de stap naar Barendrecht gezet.

Hier werkt zij nauw samen met Salon William Vat, al 25 jaar een begrip in Barendrecht en omgeving.  U vindt een totaalconcept Haar & Beauty onder één dak aan de Lindehoevelaan 24, waar service en vakbekwaamheid hoog in het vaandel staan.

Voor advies en behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en huid moet u bij dit instituut zijn. Met haar team van drie  dames is het altijd een feest om als klant voor een behandeling te komen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit kunt u hier vinden. U bent van harte welkom bij Marijke, Evelien of Anne.

Nieuwsgierig naar de ontspannende gezichts- of lichaamsbehandelingen of op zoek naar prachtige wenkbrauwen, gekrulde wimpers, spray-tan en mooie nagels? Of wordt het tijd voor een nieuw, trendy kapsel?

Kom dan eens langs aan de Lindehoevelaan 24. Een gecombineerd bezoek is natuurlijk heel goed mogelijk want of je nu komt voor een Haar- of Beautybehandeling: alleen het beste is goed genoeg!

Heeft u vragen aan Marijke en haar team, neem dan contact op via (010) 404 81 66.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
maluwilz-wit
2b-biobeauty
marcinbane