Mijn naam is Marijke Vermaas en ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het mooie vakgebied van huidverzorging en huidverbetering. Met enorm veel plezier en passie heb ik 18 jaar lang Rotterdam veroverd met het geven van behandelingen bij Cosmo Beauty Center Rotterdam. Sinds januari 2018 ben ik gevestigd in Barendrecht. Hierbij heb ik de bedrijfsnaam veranderd in Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY.

Voor een eerlijk advies en behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en huid bent u bij mij en mijn team aan het goede adres. Persoonlijke benadering, aandacht en kwaliteit staat bij ons voorop. Dat begint al bij de fijne ontvangst met een goede koffie. Voel je welkom en laat in een ontspannen sfeer de hectiek van alledag even voor wat het is.

Nieuwsgierig naar de huidverbeterende- en ontspannende gezichts- of lichaamsbehandelingen? Klik dan door op onze website.
Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging ANBOS voor uw vergoeding bij de zorgverzekeraar van specialistische behandelingen.

Kom gerust eens langs op de Lindehoevelaan 24. Een gecombineerd bezoek is natuurlijk heel goed mogelijk, in combinatie met Salon William Vat.  Want of je nu komt voor een Haar- of Beautybehandeling: alleen het beste is goed genoeg voor ons!

Heeft u vragen aan mij en mijn team, neem dan contact op via (010) 404 81 66. Wij zijn ook bereikbaar op info@instituutpuurbeauty.nl.

Keep on Shining,

 

Marijke Vermaas en team

        

 

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane