Mijn naam is Marijke Vermaas en ik heb ruim 20 jaar ervaring op vakgebied van huidverzorging en huidverbetering. Met enorm veel plezier en passie heb ik 18 jaar lang Rotterdam veroverd met de behandelingen in Cosmo Beauty Center Rotterdam. Sinds januari 2018 ben ik gevestigd in Barendrecht en heb ik de bedrijfsnaam veranderd in
Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY, een naam die beter bij mij past en waar ik en mijn klanten ons goed bij voelen.

Voor een eerlijk advies en behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en huid bent u bij mij en mijn team aan het goede adres. Persoonlijke benadering, aandacht en kwaliteit staat bij ons voorop, en dat begint al bij de fijne ontvangst met een goede koffie. Voel je welkom en laat in een ontspannen sfeer de hectiek van alledag even voor wat het is en ervaar in alle rust onze professionele aanpak voor huidverbetering.

Nieuwsgierig naar de huidverbeterende- en ontspannende gezichts- of lichaamsbehandelingen? Ook het verzorgen van een complete metamorfose (haar, huid, make-up) is mogelijk in samenwerking met Salon William Vat. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging ANBOS.

Kom gerust eens langs op de Lindehoevelaan 24. U bent meer dan welkom op ons mooie plekje in Barendrecht.
Een gecombineerd bezoek is natuurlijk heel goed mogelijk want of je nu komt voor een Haar- of Beautybehandeling: alleen het beste is goed genoeg voor ons!

Heeft u vragen aan mij en mijn team,  neem dan contact op via (010) 404 81 66. Wij zijn ook bereikbaar op info@instituutpuurbeauty.nl

Keep on Shining,

 

Marijke Vermaas

        

 

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane