Green Peel® – Kruidenpeeling

Een nieuwe huid in 5 dagen!

‘Al 20 jaar werk ik in mijn schoonheidsinstituut in Bergschenhoek met verschillende kruidenpeelings, tot volle tevredenheid. Altijd heb ik mooie en goede resultaten behaald op huidverbeteringsgebied. Sinds augustus 2019 werk ik met een voor mij nieuwe kruidenpeeling, de GreenPeel®kruidenbehandeling van
Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio. En dit overtreft alles wat ik tot nu toe heb gezien. Deze peeling is dermatologisch onderbouwd en wordt tevens gebruikt door artsen. Ik ben supertevreden en mijn klanten ook!’

Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GreenPeel® kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te bekomen. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten, die in de huid worden gemasseerd. De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en uitgebreid door haar dochter, de dermatologe Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio.
Tot op de dag van vandaag wordt de peeling wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters. Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GreenPeel® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

De originele GreenPeel® kruidenpeeling behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertifieerde schoonheidsspecialisten en dokters. Wij zijn heel trots dat PUUR | BEAUTY in Bergschenhoek hier ook mee mag werken!

GreenPeel® Fresh Up – De frisheid PUUR | BEAUTY kick!

Bij deze methode, is er ook geen peeling effect! In plaats daarvan, wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er heel schoon en fris uit. GreenPeel® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt enorm. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid die dof is en simpelweg een oppepper nodig heeft. En tevens biedt de peeling ook als een effectieve bescherming tegen veroudering-  en elasticiteitsverlies. Dus ook voor een jonge huid die nog geen tekenen van veroudering vertoont.

GreenPeel® Energy – De vitaliteits- en regeneratiekick

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. GreenPeel® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen….maar pakt tevens  onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen aan. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

Veelgestelde vragen

Nee en ja!
Je hebt als enige een vervellingsproces bij de GreenPeel Classic behandeling. De Fresh Up en de Energie geven geen vervellingsperikelen….
De sterkte van de peeling is afhandeling van de individuele conditie. Maar dit heeft geen invloed op het effect van de GreenPeel® kruidenpeeling. De kruiden leiden altijd een vernieuwings- en regeneratieproces in de huid in.

Nee, iedere huid is anders. Voor het uitvoeren van de behandeling is het moeilijk om te voorspellen hoe intens de peeling zal zijn. Bij de meeste klanten start de vervelling op de 3e dag na de behandeling. Op dag 5, na de verplichte Beauty Finish behandeling is het grootste vervellingsproces voorbij. Als je ervoor kiest om niet buiten te komen tijdens het vervellingsproces kan de GreenPeel® kruidenpeeling inplannen op een woensdag, zodat het vervellingsproces tijdens het weekend valt. De nabehandeling wordt dan ingepland op maandag en eventuele “downtime” wordt geminimaliseerd.

Jazeker, de GreenPeel® kruidenbehandeling wordt in meer dan 50 landen uitgevoerd, waaronder Zuid-Afrika waar de zon bijna het hele jaar door schijnt. Een GreenPeel® behandeling is mogelijk in ieder seizoen. Maar let wel, intensief zonnebaden moet wel vermeden worden na een GreenPeel® Classic behandeling, aangezien de verjongde, frisse huid dan bijzonder gevoelig is aan zonlicht.

Er bestaan 3 methoden van de GreenPeel® kruidenpeeling: Fresh up, Energy en Classic. Tijdens de 3 methodes worden de GreenPeel® kruiden gemasseerd in de huid. Afhankelijk van de massagedruk en de huidconditie kan een prikkeling voelbaar zijn, maar geen pijn. In het uiterste geval kan de kruidenmassage ongemakkelijk aanvullen. De belangrijkste verschillen tussen de sterkere methode, onze GreenPeel® en de 2 zachtere methodes zijn de druk en de duur van de massage. Dit kan uiteraard niet beschouwd worden als een wellness behandeling maar het is dragelijk.

Nee, de schoonheidsspecialiste draagt niet perse handschoenen. Onze kruidenpeeling is volledig natuurlijk en bevat geen chemische substanties of schurende partikels.

De originele GreenPeel® kruidenpeeling is gebaseerd op een medisch verfijn en wereldwijd gekende biologische methode op een natuurlijke basis. Het is veilig en kan toegepast worden bij elk huidtype. GreenPeel® heeft geen machines nodig en lost met succes diverse huidproblemen op.
De fruitzuurpeeling daarentegen is een chemische peeling, gebaseerde op melk-, citroen-, appel- of wijnzuur. De blootstelling aan de zon is niet aangeraden. Dit type peeling vraagt meerdere sessies op wekelijkse basis om zichtbaar resultaat te hebben.

Microneedling is een relatief nieuw instrument voor het behandelen van huidproblemen. De huid wordt hierbij verwond met talrijke kleine naaldjes om de zelf-regeneratie te stimuleren. Daarenboven worden actieve ingrediënten in de huid gesluisd. Sommige huidproblemen zoals littekens, rimpels, striemen kunnen verbeteren met microneedling.

Nee. Na een GreenPeel® behandeling is de huid jong en fris. Let wel, de huid heeft speciale aandacht nodig. Bij elke GreenPeel® wordt jouw huid sterker, steviger en meer weerbaar. Het metabolisme is geactiveerd, microcirculatie alsook de connectie in de huidlagen verbetert. Daardoor krijgt de huid meer zuurstof en voeding. De bindweefselvezels (collageen en elastine) wordt geactiveerd en metabolische afvalstoffen verdwijnen.

GreenPeel® Fresh Up (zonder vervelling) is geschikt bij: pigmentstoringen, vermoeide, vale huid en bij algemene ontevredenheid van de huid.

GreenPeel® Energy (zonder vervelling) is geschikt bij: leeftijd gerelateerde huidcondities, onzuiverheden, vale huid, littekens en pigmentstoringen**.
GreenPeel® Classic (met vervelling) is geschikt bij: vergrote poriën, onzuivere huid, littekens, vroegtijdige rimpelvorming, zonbeschadigde huid, hyperpigmentatie, striemen en verslapte huid.

**meerdere behandelingen nodig en in combinatie met Mela White producten