QMS Anti Aging

Wat is een QMS gezichtsbehandeling?

QMS anti-aging collageen behandelingeen zijn stuk voor stuk garantie voor een jongere uitstraling van de huid. Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van het QMS (huideigen) collageen, dat zich in de huid gaat binden met het vocht wat hier aanwezig is. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijgt de huid meer volume.

!QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 85%. Daarnaast bieden !QMS producten door het huideigen collageen de oplossing voor acné of een geïrriteerde huid.
Je bent van harte welkom bij PUUR BEAUTY in Bergschenhoek om deze unieke gezichtsbehandeling te ondergaan.
Marijke is hiermee gestart in 2002, en heeft dus een hele ruime ervaring kennis opgebouwd van dit schitterende huidverzorgingsmerk.

Bij elke behandeling wordt de huid gereinigd en maak ik de wenkbrauwen mooi.  Daarna breng ik het fruitzuur aan, en ga ik de onzuiverheden verwijderen. Het collageen wordt op de huid aangebracht. Daarover gaat een koele algenpakking die door osmotische druk het vocht vanuit de dieper gelegen basaallaag naar de opperhuidlaag trekt.
Het QMS collageen wordt aangebracht en de huid wordt een kwartier lang voorzien van 97% pure, zuivere zuurstof dat ik in de huid masseer. Vervolgens breng ik een passend masker aan. Elke masker zorgt ervoor dat het vochtgehalte herstelt en het talggehalte wordt aangevuld. In de tussentijd masseer ik je decollete, nek en schouders; heerlijke ontspanning dus! De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

De 3 fases van QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

Om de huid op de juiste manier, en optimaal te verbeteren, starten we altijd met een
fase 1 gezichtsbehandeling. Dit in combinatie met de producten thuis. Zo verbeter je je huid met de behandeling, en elke dag thuis!

QMS Zuurstofbehandeling         

Ik reinig de huid en maak de wenkbrauwen mooi. Vervolgens verwijder ik  de onzuiverheden en breng het passende fruitzuur aan. Nadat dit is ingewerkt, breng ik het collageen aan op de huid. Daaroverheen gaat de koele algenpakking die door osmotische druk het vocht vanuit de dieper gelegen basaallaag naar de opperhuidlaag trekt. Meer collagenen worden aangebracht en de huid wordt een kwartier lang voorzien van 97% pure, zuivere zuurstof. Vervolgens masseren wij de hydro foam schuimpakking in, die ervoor zorgt dat het vochtgehalte herstelt en het talggehalte wordt aangevuld. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

QMS Item Tab behandeling      

Een verstevigende behandeling die verfrissend en ontspannend is. De Item-tab vochtpakking zit vol vitaminen, die voor een intense hydratatie van de huid zorgen.

Eventueel aan te vullen met zuurstof, een oogpakking en/of met een algenpakking.

Na 4 maanden gaan we verder met de fase 2 gezichtsbehandeling en 4 maanden later weer met een fase 3 gezichtsbehandeling.

QMS Classic behandeling

Deze behandeling doen we pas als de huid volledig in balans is. Meestal is dit vier maanden nadat je bent gestart met het gebruik van de fruitzuur en de collagenen. De behandeling is volledig gericht op huidcelvernieuwing. Met stamcelproducten herstellen we de beschadigde huidcellen en zorgen we dat zij zich weer volledig hersteld kunnen gaan delen. Het resultaat is een stralende huid die volledig in balans is.

Deze QMS behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren, fruitzuur, speciale exfoliant crème, algenpakking, collageen, zuurstof, oog verzorging met stamcel oogcrème, inmasseren stamcelcrème met bindweefselgrepen, vochtpakking en een uitgebreide gezicht-, hals-, en decolleté massage.

Elke gezichtsbehandeling is uniek, prettig en heeft direct resultaat. De verschillende fase behandelingen, hebben te maken met de intensiviteit van de behandelingen.

Fase 1 : In deze fase worden vochtbalans en vet balans van de huid in evenwicht gebracht.

Fase 2 : In deze fase werken we aan de versteviging van de huid en fijne lijntjes.

Fase 3 : In deze fase gaan we werken aan perfectie, zoals pigmentvlekjes en rimpels.

Het effect van QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen

QMS collageen wordt op natuurlijke wijze ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Na één behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter het allerbelangrijkst en geeft een spectaculaire verbetering.

  • Na 1 maand Het huid reliëf wordt gladder, betere hydratatie
  • Na 2 maanden De eerste lijntjes verdwijnen
  • Na 3-4 maanden De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

QMS wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen en erkende schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten.

De collageen behandelingen van QMS Medicosmetics zijn geschikt voor alle vrouwen en mannen vanaf 30 jaar die de eerste tekenen van huidveroudering zien ontstaan. Wil je meer informatie over QMS Medicosmetics, klik dan door naar alle informatie onder het kopje merken.