PUUR | BEAUTY Gezichtsbehandelingen

Welkom in mijn instituut en leuk dat je de moeite hebt genomen om de prijslijst te bekijken! Ik ben Marijke Vermaas, eigenaresse van PUUR | BEAUTY in Bergschenhoek.
Aandacht, huidverzorging en vooral ook huidverbetering staan bij mij centraal. Maar hierbij vergeet ik ook het stuk ontspanning niet, en geef ik je ook een relaxmoment in mijn behandelstoel. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen voor gezicht en lichaam. Met geduld, aandacht en een eerlijk advies laat ik je huid blaken van gezondheid!

Ik werk met de merken !QMS Medicosmetics, Dr. Schrammek en Nimue. De hieronder genoemde tijden zijn de tijden zoals ik deze in mijn agenda voor de behandeling boek. Bij een eerste behandeling in ons instituut neem ik deze altijd wat ruimer. Dit voor de beste kennismaking met jou en jouw huid. Je krijgt van mij altijd een produktadvies, dit om je huid thuis te verzorgen.

Gezichtsbehandelingen

 • Reinigen, passende peeling, harsen/epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen of ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté; verzorgend masker en afsluitende huidverzorging

 • Reinigen, peeling, harsen/epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide, zeer uitgebriede en ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté, specifiek verzorgend salonmasker en afsluitende huidverzorging

 • Voor de jeugd met acne in de leeftijd tot 20 jaar. Reinigen, peeling, eventueel paraffinemasker ter voorbereiding, harsen/epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, masker, afsluitende dagverzorging *PUUR | BEAUTY is geregistreerd bij de zorgverzekeraar met acne specialisatie.

 • 100% natuurlijke methode van huidvernieuwing! De celdeling wordt verfrist met 100% natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, maakt poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er letterlijk stralend en fris uit. * PUUR | BEAUTY is geregistreerd bij de zorgverzekeraar met acne specialisatie. De behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van uw polis. Vraag mij naar de mogelijkheden.

 • Natuurlijke oppepper! Deze behandeling geeft je de cellen een boost. Resultaat: een stralende, frisse, opgepepte huid! De GreenPeel® Fresh Up is een perfecte methode voor een mooie uitstraling en vertraging van het verouderingsproces.

 • Skin Renewal in 2 weken incl. thuis ampullenset. Deze peelingbehandeling is een vitaliteits- en regeneratieboost voor de huid, tevens probleemoplossend! Stimuleert de huidvernieuwing, en zorgt voor een nieuwe huid in 2 weken! Na de behandeling stimuleer je je huid nog ruim een week met de bijbehorende ampullenset. Reinigen, harsen/epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen GREEN PEEL Fresh Up of Energy, bijbehorende ampul en passend masker, massage nek/schouders en afsluitende huidverzorging

 • De bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Reinigen, peeling, bindweefselmassage gezicht, hals en decollete, afsluitende verzorging

 • Bindweefselmassage bij behandeling
  € 55,00
 • Bij deze Microdermabrasie (Micro=klein, Dermabrasie=schuren behandeling verwijder ik de bovenste laagjes van de opperhuid. Hierdoor wordt de huid geprikkeld nieuwe cellen aan te maken. Het resultaat is een betere, frissere en gladdere huid. Deze intensieve mechanische peeling is pijnloos en geeft een direct zichtbaar resultaat. Maakt je huid fris en schoon. Altijd resultaat! Reinigen, peeling, harsen/epileren van de wenkbrauwen, microdermabrasiebehandeling, onzuiverheden verwijderen, specifiek verzorgend salonmasker, massage nek en schouders, afsluitende verzorging

 • Een verstevigende behandeling die verfrissend en ontspannend is. Het herstelproces van de huid is nummer 1. Dit vooral waar de huid door het verouderingsproces haar elasticiteit verliest. Verstevigende massage in combinatie met een verhoging van het collageengehalte om de elasticiteit van de huid in de mondhoeken, wangen en wenkbrauwen te verbeteren. De vochtpakking zit vol vitaminen, die voor een intense hydratatie van de huid zorgen.

  Aan te vullen met zuurstof en oogpakking. De Algenmodelage hoort bij elke behandeling van !QMS, daarnaast nog een specifiek masker. Dus altijd 2 supermooie werkzame maskers bij deze behandeling.

 • De Endermologie behandelingen voor zowel lichaam (zie prijslijst lichaam) en gezicht, zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.
  Een Endermologie gezichtsbehandeling wordt Endermolift genoemd. Het is een 100% natuurlijke anti-age booster om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. Denk hierbij aan:
  Strakkere contouren, een stralende teint, verstevigde huid, direct vermindering rimpels en lijntjes

  Endermolift geeft meteen resultaat: een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich elke sessie.

  Reiniging, milde exfoliatie, Endermologie bindweefselmassage, masker en crème.

  Door de behandeling in kuurverband te ondergaan worden resultaten voor de langere termijn verkregen. Prijzen op aanvraag. De combinatie Endermologie en Zuurstofbehandeling is schitterend!
   

* PUUR | BEAUTY is geregistreerd bij de zorgverzekeraar met acne specialisatie. De behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van uw polis. Vraag mij naar de mogelijkheden.

!QMS Anti-Aging

QMS anti-aging collageen behandeling voor een jongere uitstraling van de huid. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van het QMS (huideigen) collageen, dat zich in de huid gaat binden met het vocht wat hier aanwezig is. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijgt de huid meer volume.

!QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 85%. Daarnaast bieden !QMS producten door het huideigen collageen de oplossing voor acné of een geïrriteerde huid.

Bij elke behandeling wordt de huid gereinigd en maak ik de wenkbrauwen mooi.  Daarna breng ik het fruitzuur aan, en ga ik de onzuiverheden verwijderen. Het collageen wordt op de huid aangebracht. Daarover gaat een koele algenpakking die door osmotische druk het vocht vanuit de dieper gelegen basaallaag naar de opperhuidlaag trekt.
Het QMS collageen wordt aangebracht en de huid wordt een kwartier lang voorzien van 97% pure, zuivere zuurstof dat ik in de huid masseer. Vervolgens breng ik een passend masker aan. Elke masker zorgt ervoor dat het vochtgehalte herstelt en het talggehalte wordt aangevuld. In de tussentijd masseer ik je decollete, nek en schouders; heerlijke ontspanning dus! De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Korte / losse behandelingen

Huidoneffenheden

 • Couperose verwijderen va.
  € 55,00
 • Steelwratjes, huidverhevenheden verwijderen va
  € 45,00

Spray Tan

 • Gezicht en lichaam

  Spray Tanning bied je het hele jaar door een mooie gebronsde teint. Het is uitstekend geschikt voor vakanties, bruiloften, feestjes, fotoshoots en andere gelegenheden. 
  Of gewoon lekker voor jezelf en het goede gevoel!!!

Meer informatie?

Je kunt me altijd berichten via: