Cellulite / Huidversteviging

Cellulite

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen en antwoorden over onze Endermologie® behandeling bij de inzet tegen Cellulite. Natuurlijk ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen indien je (persoonlijke) vraag nog niet beantwoord is.
Marijke is sinds 2002 gespecialiseerd in het verwijderen van cellulite en contourverbetering door middel van de Endermologie® methode.
Met deze bewezen (en wetenschappelijke!) methode pakt zij cellulite al jaren aan. Niet enkel cellulite.
Ook de huidverslapping die kan ontstaan na afvallen. De behandelingen vinden plaats in het instituut in Bergschenhoek.

Een andere optie om je lichaamshuid te verbeteren, zijn de behandelingen met het Mesovac apparaat

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over cellulite. Lees die eens op je gemak door.

Cellulite (sinaasappelhuid) is een ophoping van vet en water in het bindweefsel van de huid en de onderhuid waarbij de circulatie van bloed en de afvoer van afvalstoffen bemoeilijkt wordt. Cellulite wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren zoals bijvoorbeeld: hormonale stoornissen, weinig lichaamsbeweging, slechte doorbloeding, en zeker ook door stress.

Vrijwel geen enkele vrouw ontkomt op den duur aan de vorming van cellulite. Dit los van het feit of je slank, wat voller, jong of oud bent. Gemiddeld 90% van alle vrouwen, ongeacht het gewicht, krijgt vroeger of later te maken met cellulite.

Endermologie® is een intensieve mechanische massage waarbij de huid en het onderliggend bindweefsel wordt losgemaakt. De twee rollers in het handstuk knijpen als het ware deze overtollige vetcellen ‘leeg'. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel gestimuleerd wat de afvoer van afvalstoffen bevorderd.

Endermologie® is een natuurlijke, niet operatieve en bewezen methode. Het neemt dus de weefselbarrières, die ten grondslag liggen aan cellulite (en vetophopingen) weg.

Al ruim 20 jaar zijn er over de hele wereld tienduizenden vrouwen behandeld met goede meetbare resultaten. Endermologie® is de enige methode die ook wetenschappelijk bewezen heeft effectief te zijn in de strijd tegen cellulite. De resultaten zijn erg goed!

De cellulite behandelingen worden in de eerste weken bij voorkeur 2 keer per week uitgevoerd. Een complete behandeling/massage duurt 35 minuten. Hierna kan naar 1 maal per week worden overgegaan. Het aantal benodigde behandelingen voor een optimaal resultaat is afhankelijk van de huid en de reactie van het lichaam. Voor jouw en onze agenda rekenen wij 45 minuten per behandeling.

Nee, het is een diepe, ontspannende en kalmerende massage met een duidelijk anti-stress effect. De behandelsterkte wordt aangepast per persoon.

De snelheid van de resultaten kunnen per persoon verschillen. De meeste clienten zien na ongeveer 6 tot 8 sessies al goede huidverbetering.

Als je sport, werk je aan de opbouw van je spieren. Je werkt dan niet op het onderliggende bindweefsel waar het celluliteprobleem zich bevind. A
Wist je dat alleen de Endermologie® behandeling zijn effect op de cellulite wetenschappelijk bewezen heeft? Uniek dus!

Liposuctie/liposculpture is een chirugische ingreep om hardnekkige, abnormale vetophopingen op bijvoorbeeld de buik of heupen te verwijderen. Door middel van dunne naalden wordt het vet weggezogen. De behandeling wordt uitgevoerd onder algehele of plaatselijke verdoving. De elasticiteit van de huid wordt niet verbeterd en ook de cellulite zal door deze ingreep niet verdwijnen.

Voor zowel de liposculpture als de Endermologie® behandelingen geldt dat zij geen alternatief zijn voor gewichtsvermindering. Bij beide methoden vindt wel een contourverbetering plaats. In veel klinieken worden beide behandelingen gecombineerd om tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Als de behandelmethoden worden gecombineerd, dan wordt Endermologie® zowel voor als na de liposuctie/liposculpture toegepast om de cellulite (oppervlakkige vetten) te verwijderen en de huid in een optimale conditie te brengen.

Cellulite is hormonaal bepaald en kan na verloop van tijd terugkomen. Het is daarom raadzaam om nadat het maximale resultaat bereikt is regelmatig terug te komen voor een “onderhouds” behandeling.

Ja, dit kan heel goed en is zeker raadzaam indien je ook gewicht wilt verliezen.

De behandeling is volkomen veilig en heeft geen bijwerkingen. De behandeling past perfect in een nieuwe filosofie van genezen, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen. Let op: Endermologie® resulteert nooit in gewichtsverlies in kilo’s maar wel in centimeters. Het uiteindelijke effect is dat de lichaamscontouren verbeteren.. Voor een optimaal resultaat, dient u tijdens de Endermologie® behandelingen zelf minimaal 45 minuten per dag te bewegen/sporten.

Prijzen Endermologie®

Intake met proefbehandeling € 65,00
Losse behandeling € 75,00
Aanschaf Endermologie® pak: € 29,50 (eenmalig)

Kuur 10 behandeling lichaam € 625,00