Meso-Vac – Natuurlijke Facelift!

Natuurlijke facelift

Sinds november 2018 heeft PUUR | BEAUTY een unieke, huidverjongende behandeling en is het mogelijk om bij ons in het mooie Bergschenhoek een natuurlijke facelift te krijgen. Het resultaat van deze gezichtsbehandeling wordt in medische termen een Non-Surgical Facelift genoemd. Zie hieronder spectaculaire resultaten, en dit is pas na 1 behandeling! Wij staan nog elke dag versteld wat we zien gebeuren met de huid!

Veel van onze vaste klanten gaven aan geen botox en/of injectables te willen. Wel willen ze graag een een andere manier om toch hun zichtbare lijntjes te verminderen. Op onze zoektocht naar een natuurlijke “Agingsproces” met hiervoor resultaat gerichte behandeling voor onze klanten, ontdekten wij op de Meso-Vac behandeling.

Het apparaat waarmee wij de behandeling uitvoeren, heet Meso-Vac oftewel de Meso-Vac Injector system. Dit apparaat is een unieke uitvinding die de gelijktijdige toepassing van meerdere versterkende functies mogelijk maakt. Huidverjonging, huidversteviging en direct herstel van de huid.
Naar mate we ouder worden neemt het volume van het bindweefsel van de huid af en verminderd de elasticiteit hierdoor ontstaan rimpels (celdeling vertraagd).  Maar ook de spieren in het gelaat worden slapper.

De Meso-Vac heeft een drievoudige werking:

  • Iontophorese: d.m.v. ionisatie kunnen werkstoffen in de diepere huidlagen gebracht worden, waardoor de cellen zich beter delen en opbouw van het weefsel plaatsvindt.
  • Electrotherapie: Spieren worden getraind d.m.v. electrotherapie (gymnastiek) waardoor deze steviger worden. Ook plaatselijke vetophopingen worden afgebroken (bijv. onderkin gelaat, probleem zones lichaam).
  • Vacuümtherapie: met de vacuümfunctie wordt de doorbloeding geoptimaliseerd, de lymfe kan de afvalstoffen beter afvoeren. Doordat de huid beter wordt doorbloed, verbetert de celdeling en vindt er een gezonde opbouw van huidweefsel plaats.

Voorzorgsrichtlijnen en contra-indicaties

Houd rekening met het volgende bij het boeken van een MesoVac gezichtsbehandeling

Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfoliërende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac.

  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je zwanger bent.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt.
  • Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acné zoals Isotretinoïne (RoAccutane).
  • (voor de mannen) Zorg dat je je minimaal 24 uur van te voren nat geschoren hebt of indien elektrische minimaal 2 uur van te voren.
  • Ga niet onder de zonnebank een week voor de behandeling. Een zonverbrande huid is een contra-indicatie voor de behandeling.
  • Als er botox of injectables zijn ingespoten dan moet dit minimaal 2 weken geleden zijn.