Over PUUR | BEAUTY

Mijn werk is mijn passie

Mijn naam is Marijke Vermaas en ben al 25 jaar  jaar gepassioneerd actief op het prachtige vakgebied van huidverzorging en huidverbetering. Welkom bij Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY in Bergschenhoek, waar jouw huid mijn zorg is!

Gedurende 18 jaar heb ik met veel enthousiasme behandelingen verzorgd in Rotterdam bij Cosmo Beauty Center Rotterdam. In januari 2018 ben ik verhuisd naar een nieuwe locatie en sindsdien ga ik verder onder de bedrijfsnaam  Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY.

Met trots kan ik zeggen dat ik bekend sta om het geven van eerlijk advies en hoogwaardige behandelingen op het gebied van gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en huidverbetering.  Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een oprechte benadering staan centraal in mijn werk. Bij mij kun je in een ontspannen sfeer ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Benieuwd naar de huidverbeterende en ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen van
PUUR | BEAUTY? Bekijk de website voor meer informatie.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via 06-41860737 of stuur een mail naar info@instituutpuurbeauty.nl. Ook kun je me op dit nummer een WhatsApp bericht sturen.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort in mijn salon in Bergschenhoek te verwelkomen, en tot die tijd:
Keep on shining!

Marijke Vermaas