QMS Medicosmetics – Nr 1 Anti-Aging gezichtsbehandeling

Wat is QMS voor merk?

QMS (Quick Medical Skin formula) is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer op te vullen met collageen zonder injecties.
Het merk werd ontwikkeld door Dr. Med. Erich Schulte, die als plastisch chirurg veelvuldig geconfronteerd werd met beschadigde en slecht helende huid. Het product bevat een huideigen collageen dat de huid direct opvult. QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 85% en kunnen in veel gevallen zelfs de plaats van een facelift innemen! Bovendien bieden !QMS producten door het huideigen collageen op oplossing voor acné of een geïrriteerde huid.
Bij PUUR | BEAUTY in Bergschenhoek is dit merk sinds 2002 in het behandelassortiment opgenomen. Naar je begrijpt: tot volle tevredenheid van onze huidige, en nieuwe klanten!

“QMS is het wonder dat gesplitst collageen heet”

Vanaf ons 27e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor ontstaat er een vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes. De unieke QMS anti-aging therapie maakt het mogelijk om, zonder de huid te beschadigen, collageen in de huid te brengen.Normaal is het eiwit collageen te groot om in een huid te kunnen komen maar dr. Schulte heeft door het splitsen van het collageen dit probleem opgelost. Hiervoor heeft hij een medische onderscheiding gekregen en wordt hij in de medische vakkringen “de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging” genoemd. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug. Het huidweefsel wordt voller, gladder en steviger. 

Hoe werkt het?

De geconcentreerde werkstoffen (82%) gaan dieper de huid in dan welk ander cosmeticamerk ook. De fruitzuur heeft een veilige PH-waarde van 3,5 en lost de lijmstoffen tussen de dode huidcellen op, zodat het collageen goed door de huid kan worden opgenomen. De fruitzuur zorgt voor een 12-urige afgifte van werkstoffen aan uw huid. De eigenschap van collageen is vochtbinding. Het gepatenteerde, gesplitste dag- of nachtcollageen kan binnen 40 seconden de huid barrière passeren en zich 300 x binden met het vocht dat daar zit. Dit alles speelt zich af in de onderste laag van de huid. Daar onstaan, door celdeling de nieuwe huidcellen. QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 82%!

Lijkt het op een peeling?

Nee, een peeling splitst de dode huidcellen maar laat nog veel cellen achter op de huid, terwijl QMS fruitzuur de dode huidcellenlaag compleet oplost. De bovenste 2 lagen van een huid zijn dood en hier komt iedere maand weer een laagje dode cellen bovenop. Deze dode cellen blijven zelfs bij een goede reiniging nog 12 dagen liggen! Daarom is het gebruik van fruitzuren onmisbaar omdat alleen dan de collagenen de ruimte krijgen om door te dringen in de basaal laag.

QMS en zuurstof voor de huid

Zuurstof is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van anti-aging. Met het ouder worden neemt de zuurstofopname in de huid af en veroudert de huid. Door middel van de DermaOxy Energy Applicator is het mogelijk om 90 % zuurstof rechtstreeks in de huid te brengen (normaliter neemt de huid zo’n 25% zuurstof op)

  • bevordert de opname van de geconcentreerde werkstoffen in de huid;
  • sterke verbetering van de doorbloeding;
  • verbetering elasticiteit van de huid
  • op peil brengen van de vochtbalans
  • verfijnt de poriënstructuur;
  • versnelt wondgenezing;verbetering microcirculatie tussen de cellen
  • vermindert kans op infecties.-verbetert huidelasticiteit en de contouren worden strakker.

Het resultaat is een stralende huid met een frisse teint. Kortom: zuurstoftoediening vormt een door uw huid zeer gewaardeerd extraatje dat gecombineerd kan worden met elke gezichtsbehandeling-merk in mijn instituut!

Het effect

QMS collageen wordt op natuurlijke wijze ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Na één behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter het allerbelangrijkst en geeft een spectaculaire verbetering.

  • Na 1 maand: Het huidreliëf wordt gladder, betere hydratatie
  • Na 2 maanden: De eerste lijntjes verdwijnen
  • Na 3-4 maanden: De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

QMS wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen en erkende schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten.
Sinds 2002 werk in in mijn instituut met QMS, tot volle tevredenheid van mijn klanten.
De collageen behandelingen van QMS Medicosmetics, uitgevoerd in mij salon in Bergschenhoek zijn geschikt voor alle vrouwen en mannen vanaf 30 jaar die de eerste tekenen van huidveroudering zien ontstaan.