Microdermabrasie

Microdermabrasie: een TOP behandeling!

Microdermabrasie is “hot” en al jaren één van de top behandelingen bij Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met behulp van een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen met een gesteriliseerd diamanten opzetstukje die met een zachte zuigkracht de huid diep in poriën gaan reinigen. Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Als je meerdere behandelingen ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Dat geldt natuurlijk voor alle behandelingen: ook de GreenPeel, bindweefsel tec. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat. Let op: er worden veel Microdermabrasiebehandelingen aangeboden tegen voordelige prijzen, maar deze worden niet uitgevoerd met een professioneel apparaat, maar vaak met een produkt wat niet dezelfde huidresultaten biedt!

Wat doet microdermabrasie met jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

  • fijne rimpels
  • onzuivere huiden
  • huidveroudering (schitterend in combinatie met de Meso-Vac Anti-Aging behandeling)
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • acne littekens (vlekjes)
  • zonneschade
  • rokershuid
  • grove poriën
  • grove huidstructuur
  • futloze huid

Vragen

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een exacte indicatie kan ik je geven als je bij me bent. Natuurlijk geeft een kuur het beste en mooiste resultaat.

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren.

Het kan zijn dat de huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Dit is dus een goede huidreactie!

Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijg je een advies tijdens jouw behandeling en intake gesprek. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken. ik adviseer je graag over de huidverzorgingsprodukten van Schrammek, Nimue of !QMS voor thuisgebruik voor het meest optimale resultaat.

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook voor de microdermabrasie behandeling niet hebt gedaan. Sls je op zonvakantie bent geweest, overleg dan even met mij. De microdermabrasie behandeling kan uitgevoerd worden, als je je gezichtshuid goed hebt beschermd en niet hebt zitten 'bakken' in de felle zon. Een beetje verkleurding kan geen kwaad voor het uitvoeren van de behandeling in de zomer.
Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater.

Nee, er is geen verschil tussen de apparaten al doen huidtherapeuten je dat graag beloven. De schoonheidsspecialist en huidtherapeut kopen bij dezelfde goede leveranciers hun apparaat in en krijgen beide dezelfde training. Ik voer deze behandeling al ruim 15 jaar naar volle tevredenheid uit.

De behandeling kost 127,50