Marc Inbane

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane Natural Tanning Spray is al vele  jaren mijn geliefde bruiningsprodukt voor jouw thuisgebruik!

Marijke van PUUR | BEAUTY in Bergschenhoek adviseert je deze met volle overtuiging voor mooi gekleurde bruine benen, gezicht en de rest van je lichaam.

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. Marc Inbane Spray droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. De spray is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor alle huidtypen. De spray kan zowel voor het gezicht als lichaam gebruikt worden. Één flacon is tot wel 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Veelgestelde vragen

Wanneer je je gezicht of lichaam voor de eerste keer reinigt ná het aanbrengen van de spray, komt er altijd een laagje af. Dit is de overtollige spray die niet door de huid is opgenomen. Na deze eerste reiniging geeft de spray niet meer af.

De spray droogt eigenlijk onmiddellijk, en anders binnen 10 minuten. Je kunt je daarna gewoon aankleden. Ga de eerste drie uur nog niet sporten of douchen. De spray heeft namelijk nog de tijd nodig om goed in te werken op je huid.

Ja, de spray is geschikt voor alle huidtypen! Ook zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet in de zon mogen, kunnen de spray gebruiken.

P.S. Wij krijgen lovende reviews van klanten met Vitiligo. Het geeft meer zelfvertrouwen en een extra boost om ook eens dat leuke zomerse jurkje of topje toch wel aan te trekken.

Ja, dat kan. De spray geeft je make-up een natuurlijke finishing touch. Maar let op: als je de make-up afhaalt, verdwijnt ook de bruine kleur. Make-up sluit de huid namelijk af of gedeeltelijk, waardoor de spray niet optimaal kan inwerken. Dus over de make-up blijft de glow één dag zitten & op een gereinigde huid houdt de teint tot 5 dagen aan.

Nee, in de Natural Tanning Spray zit geen caroteen. Dit stofje zorgt bij veel tanningsprays voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

Nee, maar dat hoeft ook niet. Onze spray is geschikt voor alle huidtinten en creëert direct een egale teint die perfect samensmelt met je eigen natuurlijke huidskleur.