Meso-Vac lichaamsbehandeling

De Mesovac behandeling is een zeer unieke behandeling! Hiermee maken we gelijktijdig meerdere versterkende functies mogelijk: huidverjonging, -versteviging en herstel.
Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar volume en elasticiteit.
Het is een logische keuze om dat proces zoveel mogelijk te vertragen en te proberen onze huid te herstellen. De Meso-Vac weet met zijn elektrode werkzame stoffen via de poriën in de celwand van de huid te brengen.

De Mesovac heeft een drievoudige werking:

  • Iontophorese: d.m.v. ionisatie kunnen werkstoffen in de diepere huidlagen gebracht worden, waardoor de cellen zich beter delen en opbouw van het weefsel plaatsvindt.
  • Electrotherapie: Spieren worden getraind d.m.v. electrotherapie (gymnastiek) waardoor deze steviger worden. Ook plaatselijke vetophopingen worden afgebroken (bijv. onderkin gelaat, probleem zones lichaam).
  • Vacuümtherapie: met de vacuümfunctie wordt de doorbloeding geoptimaliseerd, de lymfe kan de afvalstoffen beter afvoeren. Doordat de huid beter wordt doorbloed, verbetert de celdeling en vindt er een gezonde opbouw van huidweefsel plaats.

De Meso-Vac methode voor het lichaam kun je ook wel zien als een EMS (Electrical Muscle Stimulation).
Door spiercontracties als gevolg van elektrische impulsen wordt het spierweefsel verstevigd en het weefsel eronder gestimuleerd de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen.
Je behaalt in korte tijd zichtbaar effect en een goed resultaat. 
De combinatie met Endermologie® is super!