Endermologie®

Endermologie® is de meest effectieve, succesvolle en wetenschappelijk bewezen behandeling tegen o.a. cellulite, verslapte huid, plaatselijke vetophopingen, zware benen en oedeemvorming, verbetering van littekenweefsel. Endermologie® verbetert uw bloedcirculatie en stofwisseling waardoor uw huid gladder en steviger aanvoelt. Ook ondersteunt de technologie bij het verminderen van uw cellulitis. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die blokkades van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel opheft.

Marijke werkt sinds 2004 met de Endermologie®-methode. Onze lange ervaring en liefde voor deze behandeling is onze kracht; en de afgelopen jaren hebben wij dan ook veel dames met succes behandeld!

Hoe werkt het?

Endermologie® werkt als fitness voor de huid en helpt het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren.
Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren. De mechanische werking van de behandelkop stimuleert de natuurlijke afvoer van vetten en verstevigt de huid.
Tijdens de behandeling worden dus de huid, het onderhuids bindweefsel en de onderhuid diep gemasseerd waardoor deze losser worden gemaakt. De huid wordt als het ware omhoog gezogen en vervolgens op- en afgerold. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid en onderliggende bindweefsels hersteld, de stofwisseling positief beïnvloed en worden meer afvalstoffen en vocht afgevoerd.
 

Hierdoor ontstaat een sterk bindweefsel, en dat is de basis van een gezond lichaam.
Je kunt het dus zien als een soort ‘huidgymnastiek’. De behandeling kan op sommige gebieden, zeker bij de aanvang, gevoelig zijn.
Daarna voelt het goed aan, en het resultaat mag er altijd zijn!

Marijke adviseert je graag over deze revitaliserende, afslankende, helende en pijnverlichtende behandeling!

Endermologie® wordt ingezet tegen cellulite, lipoedeem, lymfoedeem, spierpijn en zware benen. Zeer geschikt voor moeders die kampen met zwangerschapsstriemen, contourproblemen en een verslapte huid. Ook voor mannen met een pondje vet hier en daar teveel en verslapte, ongetrainde spieren.

Cellulite – wat is dit eigenlijk?

Cellulite (sinaasappelhuid) is een ophoping van vet en water in het bindweefsel van de huid en de onderhuid waarbij de circulatie van bloed en de afvoer van afvalstoffen bemoeilijkt wordt. De Endermologie® massage maakt de huid en het onderliggend bindweefsel los. De twee rollers in het handstuk knijpen als het ware deze overtollige vetcellen “leeg”. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel gestimuleerd wat de afvoer van afvalstoffen bevordert. Behandelt elke cellulite-vorm snel en doeltreffend.
In combinatie met goede voeding is het de perfecte manier om plaatselijke vetophopingen te lijf te gaan en verantwoord af te vallen. Het resultaat: een strakkere en gladdere huid, steviger weefsel.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen over Cellulite.

Verslapte huid

De behandeling zorgt voor een herwonnen circulatie in aderen en lymfevaten. Het zorgt voor opwekken van de fibroblasten zodat deze meer collagenen kunnen aanmaken. Daarnaast stimuleert de behandeling de vetweefsels om opslag te beperken, en worden weefselbarrières opgeheven voor een beter transport van zuurstof en voedingsstoffen.

Plaatselijke vetophopingen / Lipomassage

Voor het plaatselijk “afvallen” maken wij gebruik van de techniek Lipomassage van Endermologie. De plaatselijkvetbehandeling is een behandeling voor de huid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op-en afrolt. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en wordt dus plaatselijk worden ingezet, eventueel over verschillende zones van het lichaam.

Lipoedeem lichaam / lymfoedeem / Zware benen / Oedeemvorming

De Endermologie®-behandelingen verbeteren de bloedsomloop voor lange tijd. De huid wordt zachter en veerkrachtiger. Pijnen verdwijnen en de benen worden slanker. Spataderen vormen alleen een belemmering wanneer de aderen zichtbaar aanwezig zijn.
In een dergelijk geval is behandeling niet mogelijk. Na het behandelen van de spataderen door de arts kan de behandeling met Endermologie® doorgaans ongeveer drie weken later plaatsvinden.

Voor bovenstaande behandelingen hanteren we speciale prijzen, per zone. Mail of vraag ons naar de mogelijkheden!

Wil je onze Endermologie® behandeling ook proberen?

Intake met proefbehandeling: € 65,00
Losse behandeling hele lichaam: € 75,00
Aanschaf Endermologie® pak: € 29,50 (eenmalig)
Hier vindt u de prijzen van al onze lichaamsbehandelingen voor een goed overzicht.