PUUR | BEAUTY Lichaamsbehandelingen

Welkom in mijn instituut en leuk dat je de moeite hebt genomen om de prijslijst te bekijken! Ik ben Marijke Vermaas, de eigenaresse van PUUR | BEAUTY in Bergschenhoek. Aandacht, huidverzorging en vooral ook huidverbetering staan bij mij centraal. Maar hierbij vergeet ik ook het stuk ontspanning niet, en geef ik je ook een relaxmoment in mijn behandelstoel. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen voor gezicht en lichaam. Met geduld, aandacht en een eerlijk advies laat ik je huid blaken van gezondheid! Hieronder lees je de behandelingen die ik aanbied voor het lichaam.

Afslanken is moeilijk, dat weten we allemaal. En vaak gaat het niet om afvallen in kilo’s, maar vooral ook om het verbeteren van lichaamscontouren, het verstevigen van de huid en/of verwijderen van cellulite. Bij Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY werk ik met een aantal methoden voor figuurcorrectie, elk met hun eigen specifieke werking.

De hieronder genoemde tijden zijn de tijden zoals ik deze in mijn agenda voor de behandeling boeken. Bij een eerste behandeling neem ik deze tijd altijd wat ruimer, dit voor de beste kennismaking met jou als persoon en met je huid. En je krijgt van mij altijd een vrijblijvend produktadvies, dit om je huid thuis te verzorgen en het optimale resultaat te krijgen.

Endermologie®

 • De Endermologie behandelingen voor zowel lichaam (zie prijslijst lichaam) en gezicht, zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.
  Een Endermologie gezichtsbehandeling wordt Endermolift genoemd. Het is een 100% natuurlijke anti-age booster om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. Denk hierbij aan:
  Strakkere contouren, een stralende teint, verstevigde huid, direct vermindering rimpels en lijntjes

  Endermolift geeft meteen resultaat: een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich elke sessie.

  Reiniging, milde exfoliatie, Endermologie bindweefselmassage, masker en crème.

  Door de behandeling in kuurverband te ondergaan worden resultaten voor de langere termijn verkregen. Prijzen op aanvraag. De combinatie Endermologie en Zuurstofbehandeling is schitterend!
   

 • Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY werkt sinds 2004 met de Endermologie®-methode.
  Mijn lange ervaring, vele trainingen en liefde voor deze behandeling is mijn kracht; en de afgelopen jaren heb ik dan ook veel dames met succes behandeld!

  Endermologie® is de meest effectieve, succesvolle en wetenschappelijk bewezen behandeling tegen o.a. cellulite, verslapte huid, plaatselijke vetophopingen, zware benen en oedeemvorming. Een gehele contourverbetering van het lichaam is het resultaat.
  Endermologie® kan ook heel goed worden ingezet worden als anti-aging behandeling voor het gezicht, de hals en decollete. Zie hiervoor de prijslijst voor gezicht.
   

 • Wil je nu eens écht blijvend resultaat, maak dan een afspraak voor een consult. Hierin maken we kennis met elkaar en neem ik al je vragen door. Daarna stel ik samen met jou een behandelplan op. Je krijgt ook een duidelijk overzicht van de kosten. En natuurlijk laat ik je ook de Endermologie behandeling uitgebreid voelen.

 • Losse behandeling hele lichaam
  € 75,00
 • Kuurprijzen 10 behandeling zone lichaam mogelijk
 • Aanschaf Endermologie® pak (eenmalig)
  € 29,50
 • De Mesovac behandeling is een zeer unieke behandeling! Hiermee maken we gelijktijdig meerdere versterkende functies mogelijk: huidverjonging, -versteviging en herstel.
  Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar volume en elasticiteit.
  Het is een logische keuze om dat proces zoveel mogelijk te vertragen en te proberen onze huid te herstellen. De Meso-Vac weet met zijn elektrode werkzame stoffen via de poriën in de celwand van de huid te brengen.

  De Mesovac heeft een drievoudige werking:

  • Lontophorese: d.m.v. ionisatie kunnen werkstoffen in de diepere huidlagen gebracht worden, waardoor de cellen zich beter delen en opbouw van het weefsel plaatsvindt.
  • Electrotherapie: Spieren worden getraind d.m.v. electrotherapie (gymnastiek) waardoor deze steviger worden. Ook plaatselijke vetophopingen worden afgebroken (bijv. onderkin gelaat, probleem zones lichaam).
  • Vacuümtherapie: met de vacuümfunctie wordt de doorbloeding geoptimaliseerd, de lymfe kan de afvalstoffen beter afvoeren. Doordat de huid beter wordt doorbloed, verbetert de celdeling en vindt er een gezonde opbouw van huidweefsel plaats.

  De Meso-Vac methode voor het lichaam kun je ook wel zien als een EMS (Electrical Muscle Stimulation). Door spiercontracties als gevolg van elektrische impulsen wordt het spierweefsel verstevigd en het weefsel eronder gestimuleerd de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen.
  Je behaalt in korte tijd zichtbaar effect en een goed resultaat. 
  De combinatie met Endermologie® is super!

 • 1 zone is bijvoorbeeld: benen, billift, buik

Spray Tan

 • Gezicht en lichaam

  Spray Tanning bied je het hele jaar door een mooie gebronsde teint. Het is uitstekend geschikt voor vakanties, bruiloften, feestjes, fotoshoots en andere gelegenheden. 
  Of gewoon lekker voor jezelf en het goede gevoel!!!

Meer informatie?

Je kunt me altijd berichten via: