GreenPeel(R) Kruidenpeeling

Een nieuwe huid in 5 dagen!

‘Al 22 jaar werk ik in mijn instituut met verschillende kruidenpeelings, tot volle tevredenheid. Altijd heb ik mooie en goede resultaten behaald op huidverbeteringsgebied. Sinds augustus 2019 werk ik in Bergschenhoek met de GREEN PEEL®kruidenbehandeling van Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio. En dit overtreft alle resultaten welke ik tot nu toe heb gezien. Deze peeling is dermatologisch onderbouwd en wordt tevens gebruikt door artsen. Ik ben supertevreden en mijn klanten ook!’

Wat is de GREEN PEEL Kruidenpeeling eigenljk?

Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GREEN PEEL®kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te bekomen. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruide. Deze kruiden bevatten enzymen, mineralen en vitaminen, die in de huid worden gemasseerd. De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en uitgebreid door haar dochter, de dermatologe Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio. Tot op de dag van vandaag wordt de peeling wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters. Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertifieerde schoonheidsspecialisten en dokters. Wij zijn heel trots dat PUUR | BEAUTY hier ook mee mag werken!

GREEN PEEL® Fresh Up – De frisheid PUUR | BEAUTY kick!

Bij deze methode, is er geen peeling effect. In plaats daarvan wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

GREEN PEEL® Energy – De vitaliteits- en regeneratiekick

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. GREEN PEEL® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

Welke huidproblemen kunnen verbeteren met de GREEN PEEL?

  • Grote poriën
  • Onzuivere huid
  • Littekens
  • Huid gevoelig aan vroegtijdige vorming van rimpels met verzakkende gezichtscontouren
  • Zonbeschadigde huid
  • Anti-aging
  • Sommige vormen van hyperpigmentatie
  • Striemen

Veel gestelde vragen

Nee, er vindt geen directe vervelling plaats. Het kan wel gebeuren dat er lichte schilfering is, maar dit is niet altijd het geval. Het resultaat van de behandeling is altijd schitterend. Of je nu lichte vervelling hebt, of niet! De kruiden zorgen altijd een voor een vernieuwings- en herstelproces van de huid.

Nee hoor, dat hoeft niet. Je bent na de Green Peel behandeling juist extra 'shining'! Je huid straalt en dat is duidelijk zichtbaar. Je zult dan ook altijd mooie reacties krijgen van de mensen om je heen!

Jazeker, de GREEN PEEL® kruidenbehandeling wordt in meer dan 50 landen uitgevoerd, waaronder Zuid-Afrika waar de zon bijna het hele jaar door schijnt. Een GREEN PEEL® behandeling is mogelijk in ieder seizoen. Maar let wel, intensief zonnebaden moet wel vermeden worden na een GREEN PEEL® Classic behandeling, aangezien de verjongde, frisse huid dan bijzonder gevoelig is aan zonlicht.

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Bij PUUR BEAUTY kan je de GREEN PEEL Fresh up-, en de GREEn PEEL Energy behandeling ondergaan.
Tijdens elk van deze methoden worden de GREEN PEEL® kruiden gemasseerd in de huid. Afhankelijk van de massagedruk en de huidconditie kan een prikkeling voelbaar zijn, maar geen pijn. In het uiterste geval kan de kruidenmassage ongemakkelijk aanvullen. De belangrijkste verschillen tussen de sterkere methode, onze GREEN PEEL® en de 2 zachtere methodes zijn de druk en de duur van de massage. Dit kan uiteraard niet beschouwd worden als een wellness behandeling maar het is dragelijk.

Nee, absoluut niet! Deze kruidenpeeling is volledig natuurlijk en bevat geen chemische substanties of schurende partikels.

De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is gebaseerd op een medisch verfijn en wereldwijd gekende biologische methode op een natuurlijke basis. Het is veilig en kan toegepast worden bij elk huidtype. GREEN PEEL® heeft geen machines nodig en lost met succes diverse huidproblemen op.
De fruitzuurpeeling daarentegen is een chemische peeling, gebaseerd op melk-, citroen-, appel- of wijnzuur. De blootstelling aan de zon is niet aangeraden. Dit type peeling vraagt meerdere sessies op wekelijkse basis om zichtbaar resultaat te hebben.

Microneedling 'verwond' de huid met talrijke kleine naaldjes om de zelfregeneratie te stimuleren. Daarenboven worden actieve ingrediënten in de huid gesluisd. Sommige huidproblemen zoals littekens, rimpels, striemen kunnen verbeteren met microneedling.

Nee. Na een GREEN PEEL® behandeling is de huid jong en fris. Let wel, de huid heeft speciale aandacht nodig. Bij elke GREEN PEEL® wordt jouw huid sterker, steviger en meer weerbaar. Het metabolisme is geactiveerd, microcirculatie alsook de connectie in de huidlagen verbetert. Daardoor krijgt de huid meer zuurstof en voeding. De bindweefselvezels (collageen en elastine) wordt geactiveerd en metabolische afvalstoffen verdwijnen.

GREEN PEEL® Fresh Up (zonder vervelling) is geschikt bij: pigmentstoringen, vermoeide, vale huid en bij algemene ontevredenheid van de huid.

GREEN PEEL® Energy (zonder vervelling) is geschikt bij: leeftijd gerelateerde huidcondities, onzuiverheden, vale huid, littekens en pigmentstoringen**.