c

Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY is bevoegd om met een aantal effectieve huidpeelings te mogen werken. De huidpeelings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid. Er treedt nauwelijks roodheid op na de behandeling en de huid schilfert weinig. Met een goede samenwerking tussen u en ons, de behandelingen en producten krijgt u de beste en mooiste resultaten. PUUR | BEAUTY heeft een 2 tal effectieve Nimue peelings:

Nimue 35% Glycol Peeling
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De Nimue Glycolbehandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Een heel mooi resultaat!!!

Nimue Thermal Detox Peel

Nimue is het eerste huidverbeteringsmerk dat een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het reinigt intensief, ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct uw huid een gezonde uitstraling.

 

Advies en informatie welke peeling voor jouw huid geschikt is?

Wil je meer weten over de verschillende peelings en wat het resultaat voor jouw huid kan zijn?
Kom dan langs en laat je adviseren door Marijke of Evelien voor de beste, passende behandeling.
Neem dan contact met ons op!