Wanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue houden wij eerst een intakegesprek en een huidanalyse. Hierin wordt aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld. Bij de eerste behandeling gaan we eerst uw huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is uw huid immers uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling uw huid de behandeling daarna nodig heeft. Met een goede samenwerking tussen u en ons, de behandelingen en producten krijgt u de beste en mooiste resultaten.

Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY is bevoegd om met een aantal effectieve huidpeelings te mogen werken. De huidpeelings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid. Er treedt nauwelijks roodheid op na de behandeling en de huid schilfert weinig. PUUR |  BEAUTY heeft een aantal effectieve Nimue peeling voor de volgende huidproblemen:

  • Anti-aging: een ouder wordende huid
  • Grauwe huid
  • De huid met grove verstoppingen (poriën) en acne
  • Littekens
  • De huid met pigmentvlekken/zwangerschapsmasker
  • De altijd rode huid / couperose en rosacea

Nimue 35% Glycol Peeling
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De Nimue Glycolbehandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Een heel mooi resultaat geeft deze peeling wanneer deze in kuurverband wordt uitgevoerd. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren als u bij ons bent.

Nimue Bio-Lacto Peel
Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken samen met met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. Het resultaat is dat pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken minder zichtbaar zijn.

De structuur van de huid wordt verbeterd, daardoor gaat de huid weer stralen zoals bij een Nimue huid hoort!

 

Nimue Penta Salaic Peel – Acne Behandeling
Een professionele salonbehandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acne huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acne vanuit alle fronten behandelen. Deze actieve peeling, die tevens kalmerend werkt, brengt talgproductie in balans en verbetert de huidtextuur.  De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen.

Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid. Laat je adviseren door Marijke of Evelien voor de beste behandeling tegen acne.

 

Nimue Thermal Detox Peel

Nimue is het eerste huidverbeteringsmerk dat een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het reinigt intensief, ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct uw huid een gezonde uitstraling.

PUUR | BEAUTY heeft verschillende gezichtsbehandelingen met de Thermal Detox Peel. De behandelingen kunnen eens per vier weken worden uitgevoerd of in een kuur verband van 6 weken lang iedere week één behandeling.

Advies en informatie welke peeling voor jouw huid geschikt is?

Wil je meer weten over de verschillende peelings en wat het resultaat voor jouw huid kan zijn?
Kom dan langs en laat je adviseren door Marijke of Evelien voor de beste, passende behandeling.
Neem dan contact met ons op!

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane