slider-endermologie

Endermologie® is de meest effectieve, succesvolle en wetenschappelijk bewezen behandeling tegen o.a. cellulite, verslapte huid, plaatselijke vetophopingen, zware benen en oedeemvorming, verbetering van littekenweefsel.

Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY werkt sinds 2004 met de Endermologie®-methode. Onze lange ervaring en liefde voor deze behandeling is onze kracht; en deafgelopen jaren hebben wij dan ook veel dames met succes behandeld!

Wil je onze Endermologie behandeling ook proberen?

Intake met proefbehandeling: € 50,-
Losse behandeling hele lichaam: € 59,50
Aanschaf Endermologie® pak: € 29,50 (eenmalig)

Kan effectief worden ingezet tegen

Cellulite

Cellulite (sinaasappelhuid) is een ophoping van vet en water in het bindweefsel van de huid en de onderhuid waarbij de circulatie van bloed en de afvoer van afvalstoffen bemoeilijkt wordt. De Endermologie® massage maakt de huid en het onderliggend bindweefsel los. De twee rollers in het handstuk knijpen als het ware deze overtollige vetcellen “leeg”. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel gestimuleerd wat de afvoer van afvalstoffen bevordert. Klik hier voor alle veelgestelde vragen over Cellulite.

Verslapte huid

De behandeling zorgt voor een herwonnen circulatie in aderen en lymfevaten. Het zorgt voor opwekken van de fibroblasten zodat deze meer collagenen kunnen aanmaken. Daarnaast stimuleert de behandeling de vetweefsels om opslag te beperken, en worden weefselbarrières opgeheven voor een beter transport van zuurstof en voedingsstoffen.

Plaatselijke vetophopingen/Lipomassage

Voor het plaatselijk “afvallen” maken wij gebruik van de techniek Lipomassage van Endermologie. De plaatselijkvetbehandeling is een behandeling voor de huid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op-en afrolt. Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten en wordt dus plaatselijk worden ingezet, eventueel over verschillende zones van het lichaam.

Zware benen/oedeemvorming

De Endermologie®-behandelingen verbeteren de bloedsomloop voor lange tijd. De huid wordt zachter en veerkrachtiger. Pijnen verdwijnen en de benen worden slanker. Spataderen vormen alleen een belemmering wanneer de aderen zichtbaar aanwezig zijn. In een dergelijk geval is behandeling niet mogelijk. Na het behandelen van de spataderen door de arts kan de behandeling met Endermologie® doorgaans ongeveer drie weken later plaatsvinden.

After-Baby-Behandeling

Tijdens de zwangerschap nemen gewicht en omvang toe. De gewichtstoename is niet alleen te verklaren door de aanwezigheid van de baby. Het ontstaat ook door een hormonale schommeling die rechtstreeks verband houdt met de verhoogde opslag in de vetcellen met het oog op de toekomstige borstvoeding.

Ook de verminderde circulatie in de benen is een oorzaak van vetophoping. Dankzij de Endermologie®-behandelingen leren uw weefsels opnieuw af te voeren en de wordt de bloedsomloop opnieuw geactiveerd. Deze behandelingen zijn een echte welzijnskuur die is afgestemd op “de nieuwe mama”.

De behandeling werkt snel:
– wanneer cellulite de kop opsteekt tijdens de zwangerschap;
– op de huid van buik en heupen;
– bij mogelijke littekens van een keizersnede.

Littekenweefsel

Het Endermologie® apparaat tilt de huid op en rolt deze uit. Het doel is de circulatie van bloed en lymfe te stimuleren, zuurstofopname in het weefsel te vergroten en de stofwisseling te verbeteren. Hierdoor wordt het onderhuids bindweefsel en de spieren gemobiliseerd, verdikt en verkleefd weefsel wordt zachter gemaakt en het verslapte weefsel wordt steviger en elastischer.

Met Endermologie® maakt het littekenweefsel een positieve verandering door als het om de elasticiteit en de activiteit gaat. Bij hypertrofisch weefsel vermindert de actviteit, waardoor het littekenweefsel stabiliseert. De huid is weer elastisch, plooibaar en heeft een betere extensie. Dit kan leiden tot een vermindering van de klachten.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane