slidercosmo-16

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen en antwoorden over onze Endermologie® behandeling bij de inzet tegen Cellulite. Natuurlijk ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen indien je (persoonlijke) vraag nog niet beantwoord is.
Marijke is sinds 2002 gespecialiseerd in het verwijderen van cellulite en contourverbetering door middel van de Endermologie® methode. Zij heeft de resultaten kunnen verbeteren door het gebruik van de Body Contour Wrap en sinds een aantal jaren de Inshape Aflslanktherapie aan haar behandelmethoden toe te voegen.

Wat is cellulite?

Cellulite (sinaasappelhuid) is een ophoping van vet en water in het bindweefsel van de huid en de onderhuid waarbij de circulatie van bloed en de afvoer van afvalstoffen bemoeilijkt wordt. Cellulite wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren zoals bijvoorbeeld: hormonale stoornissen, weinig lichaamsbeweging, slechte, stress en verkeerde voeding.

Wie krijgt cellulite?

Of u nu slank, dik, jong of oud bent, vrijwel geen enkele vrouw ontkomt op den duur aan de vorming van cellulite. Gemiddeld 90% van alle vrouwen, ongeacht het gewicht, krijgen vroeger of later te maken met cellulite.

Wat doet de Endermologie® behandeling tegen cellulite?
Endermologie® is een intensieve mechanische massage waarbij de huid en het onderliggend bindweefsel wordt losgemaakt. De twee rollers in het handstuk knijpen als het ware deze overtollige vetcellen ‘leeg. Tevens wordt door de massage de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel gestimuleerd wat de afvoer van afvalstoffen bevorder.

Endermologie® is een natuurlijke, niet operatieve en bewezen methode. Het neemt dus de weefselbarrières, die ten grondslag liggen aan cellulite (en vetophopingen) weg.

Heeft de behandeling effect?
Al ruim 20 jaar zijn er over de hele wereld tienduizenden vrouwen behandeld met goede meetbare resultaten. Endermologie® is de enige methode die ook wetenschappelijk bewezen heeft effectief te zijn in de strijd tegen cellulite. De resultaten zijn erg goed!

Hoe lang duurt een behandeling?
De cellulite behandelingen worden in de eerste weken bij voorkeur 2 keer per week uitgevoerd. Een complete behandeling/massage duurt 35 minuten. Hierna kan naar 1 maal per week worden overgegaan. Het aantal benodigde behandelingen voor een optimaal resultaat is afhankelijk van de huid en de reactie van het lichaam. Voor jouw en onze agenda rekenen wij 45 minuten per behandeling; je moet je ook omkleden.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, het is een diepe, ontspannende en kalmerende massage met een duidelijk anti-stress effect. De behandelsterkte wordt aangepast per persoon.

Hoe snel heb ik resultaat?
De snelheid van de resultaten kunnen per persoon verschillen. De meeste clienten zien na ongeveer 6 tot 8 sessies al goede huidverbetering.

Kan ik cellulite kwijtraken door alleen te sporten?

Bij zowel de powerplate als bij sporten wordt gewerkt op de spieren en niet op het onderliggende bindweefsel waar het celluliteprobleem zich bevindt. Alleen de Endermologie® behandeling heeft zijn effect op de cellulite wetenschappelijk bewezen.

Wat is het verschil tussen Endermologie® en liposuctie/liposculpture?

Liposuctie/liposculpture is een chirugische ingreep om hardnekkige, abnormale vetophopingen op bijvoorbeeld de buik of heupen te verwijderen. Door middel van dunne naalden wordt het vet weggezogen. De behandeling wordt uitgevoerd onder algehele of plaatselijke verdoving. De elasticiteit van de huid wordt niet verbeterd en ook de cellulite zal door deze ingreep niet verdwijnen.

Voor zowel de liposculpture als de Endermologie® behandelingen geldt dat zij geen alternatief zijn voor gewichtsvermindering. Bij beide methoden vindt wel een contourverbetering plaats. In veel klinieken worden beide behandelingen gecombineerd om tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Als de behandelmethoden worden gecombineerd, dan wordt Endermologie® zowel voor als na de liposuctie/liposculpture toegepast om de cellulite (oppervlakkige vetten) te verwijderen en de huid in een optimale conditie te brengen.

Is het resultaat blijvend?

Cellulite is hormonaal bepaald en kan na verloop van tijd terugkomen. Het is daarom raadzaam om nadat het maximale resultaat bereikt is regelmatig terug te komen voor een “onderhouds” behandeling. Endermologie® kan worden gecombineerd met de Inshape Afslanktherapie voor nog beter en sneller resultaat.

Kan ik Endermologie® combineren met een dieet?

Ja, dit kan heel goed en is zeker raadzaam indien je ook gewicht wilt verliezen.

Is Endermologie® veilig?

De behandeling is volkomen veilig en heeft geen bijwerkingen. De behandeling past perfect in een nieuwe filosofie van genezen, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen. Let op: Endermologie® en Inshape  Afslanktherapie resulteren nooit in gewichtsverlies in kilo’s maar wel in centimeters oftewel in het verbeteren van de lichaamscontouren. Voor een optimaal resultaat, dient u tijdens de Endermologie® behandelingen zelf minimaal 45 minuten per dag te bewegen/sporten.

Salon Endermologie®

 

 

 

 

 

 

Prijzen Endermologie®

Intake met proefbehandeling € 50,-
Losse behandeling € 59,50
Aanschaf Endermologie® pak: € 29,50 (eenmalig)
Kuurprijs 10 of 15 behandelingen op aanvraag

Prijzen InShape Afslanktherapie

Intake met proefbehandeling € 39,50
Losse behandeling € 55,-
Kuurprijs: op aanvraag

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane