Een nieuwe huid in 5 dagen!

‘Al 20 jaar werk ik in mijn instituut met verschillende kruidenpeelings, tot volle tevredenheid. Altijd heb ik mooie en goede resultaten behaald op huidverbeteringsgebied. Sinds augustus 2019 werk ik met een voor mij nieuwe kruidenpeeling, de GREEN PEEL®kruidenbehandeling van Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio. En dit overtreft alles wat ik tot nu toe heb gezien. Deze peeling is dermatologisch onderbouwd en wordt tevens gebruikt door artsen. Ik ben supertevreden en mijn klanten ook!’ aldus Marijke.

      

Maar hier ook de reacties via de mail van een aantal klanten:

* Hallo dames,
Ik zou nog even laten weten wat het resultaat is na de greenpeeling, ik heb nog nooit zo een mooi resultaat gehad. (Heb verschillende behandelingen gehad), maar nooit eerder zo een mooi huidje na 1 behandeling . Ben super tevreden, de porien zijn kleiner, huid is egaler, frisser. Huid lijkt ook wat rustiger en volgens mij ook meer volume/wat dikker zeg maar. En ook nog eens minder rood :-)!

Eindelijk na zo veel jaar een behandeling die me huid  laat stralen! Kan niet wachten tot de volgende behandeling!

Bedankt en tot snel! Groetjes, …….naam bekend bij PUUR | BEAUTY

 

* Lieve Marij,
ik kan niet anders zeggen dat ik warm ben verwelkomd. Oja, huid is fantastisch en nog niet gewassen;)) ik had ook alleen mascara op geen poedertje geen highlight cheekbones. Ik had nl goed do’s en donts doorgenomen. Iedereen zei j ziet er stralend uit! Dan geloof ik dat maar. Dikke knuffel 💞

Naam bekend bij PUUR | BEAUTY

nimue-wit-50
qms
green_peel_logo
partner-logo01
marcinbane