Een nieuwe huid in 5 dagen!

‘Al 20 jaar werk ik in mijn instituut met verschillende kruidenpeelings, tot volle tevredenheid. Altijd heb ik mooie en goede resultaten behaald op huidverbeteringsgebied. Sinds augustus 2019 werk ik met een voor mij nieuwe kruidenpeeling, de GREEN PEEL®kruidenbehandeling van
Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio. En dit overtreft alles wat ik tot nu toe heb gezien. Deze peeling is dermatologisch onderbouwd en wordt tevens gebruikt door artsen. Ik ben supertevreden en mijn klanten ook!’

              

Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te bekomen. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten, die in de huid worden gemasseerd. De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en uitgebreid door haar dochter, de dermatologe Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio. Tot op de dag van vandaag wordt de peeling wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters. Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertifieerde schoonheidsspecialisten en dokters. Wij zijn heel trots dat PUUR | BEAUTY hier ook mee mag werken!
Hier vindt u onze prijslijst van alle gezichtsbehandelingen.

GREEN PEEL® Fresh Up – De frisheid PUUR | BEAUTY kick!

Bij deze methode, is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan, wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

GREEN PEEL® Energy – De vitaliteits- en regeneratiekick

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. GREEN PEEL® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

GREEN PEEL® Classic – directe huidvernieuwing

Het succes van de originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling spreekt voor zich. Het is de oplossing voor diverse huidproblemen in het gezicht en op het lichaam. Dit bevat:

  • Grote poriën, seborrheic huid
  • Onzuivere huid, talg cysten
  • Littekens
  • Huid gevoelig aan vroegtijdige vorming van rimpels met verzakkende gezichtscontouren
  • Zon-beschadigde huid
  • Anti-aging profylaxe
  • Sommige vormen van hyperpigmentatie
  • Striemen
  • Verslapping van de huid op het lichaam (buikwand, bovenarmen, dijen)

Vervelt de huid na een GREEN PEEL® classic?
Nee. De sterkte van de peeling is afhandeling van de individuele conditie. Maar dit heeft geen invloed op het effect van de GREEN PEEL® kruidenpeeling. De kruiden leiden altijd een vernieuwings- en regeneratieproces in de huid in.

Moet ik thuis blijven na een GREEN PEEL® classic?
Nee, iedere huid is anders. Voor het uitvoeren van de behandeling is het moeilijk om te voorspellen hoe intens de peeling zal zijn. Bij de meeste klanten start de vervelling op de 3e dag na de behandeling. Op dag 5, na de verplichte Beauty Finish behandeling is het grootste vervellingsproces voorbij. Als je verkiest om niet buiten te komen tijdens het vervellingsproces kan de GREEN PEEL® kruidenpeeling inplannen op een woensdag, zodat het vervellingsproces tijdens het weekend valt. De nabehandeling wordt dan ingepland op maandag en eventuele “downtime” wordt geminimaliseerd.

Kan een GREEN PEEL® behandeling worden uitgevoerd in de zomer?
Jazeker, de GREEN PEEL® kruidenbehandeling wordt in meer dan 50 landen uitgevoerd, waaronder Zuid-Afrika waar de zon bijna het hele jaar door schijnt. Een GREEN PEEL® behandeling is mogelijk in ieder seizoen. Maar let wel, intensief zonnebaden moet wel vermeden worden na een GREEN PEEL® Classic behandeling, aangezien de verjongde, frisse huid dan bijzonder gevoelig is aan zonlicht.

Is een GREEN PEEL® behandeling pijnlijk?
Er bestaan 3 methoden van de GREEN PEEL® kruidenpeeling: Fresh up, Energy en Classic. Tijdens de 3 methodes worden de GREEN PEEL® kruiden gemasseerd in de huid. Afhankelijk van de massagedruk en de huidconditie kan een prikkeling voelbaar zijn, maar geen pijn. In het uiterste geval kan de kruidenmassage ongemakkelijk aanvullen. De belangrijkste verschillen tussen de sterkere methode, onze GREEN PEEL® en de 2 zachtere methodes zijn de druk en de duur van de massage. Dit kan uiteraard niet beschouwd worden als een wellness behandeling maar het is dragelijk.

Is een GREEN PEEL® behandeling agressief?
Nee, de schoonheidsspecialiste draagt niet perse handschoenen. Onze kruidenpeeling is volledig natuurlijk en bevat geen chemische substanties of schurende partikels.

Wat is het verschil tussen GREEN PEEL® en fruitzurenpeel / microneedling?
De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is gebaseerd op een medisch verfijn en wereldwijd gekende biologische methode op een natuurlijke basis. Het is veilig en kan toegepast worden bij elk huidtype. GREEN PEEL® heeft geen machines nodig en lost met succes diverse huidproblemen op.
De fruitzuurpeeling daarentegen is een chemische peeling, gebaseerde op melk-, citroen-, appel- of wijnzuur. De blootstelling aan de zon is niet aangeraden. Dit type peeling vraagt meerdere sessies op wekelijkse basis om zichtbaar resultaat te hebben.

Microneedling is een relatief nieuw instrument voor het behandelen van huidproblemen. De huid wordt hierbij verwond met talrijke kleine naaldjes om de zelf-regeneratie te stimuleren. Daarenboven worden actieve ingrediënten in de huid gesluisd. Sommige huidproblemen zoals littekens, rimpels, striemen kunnen verbeteren met microneedling.


Kan mijn huid dunner of gevoeliger worden na een GREEN PEEL® behandeling?
Nee. Na een GREEN PEEL® behandeling is de huid jong en fris. Let wel, de huid heeft speciale aandacht nodig. Bij elke GREEN PEEL® wordt jouw huid sterker, steviger en meer weerbaar. Het metabolisme is geactiveerd, microcirculatie alsook de connectie in de huidlagen verbetert. Daardoor krijgt de huid meer zuurstof en voeding. De bindweefselvezels (collageen en elastine) wordt geactiveerd en metabolische afvalstoffen verdwijnen.

Welke behandeling past bij mijn huid?
GREEN PEEL® Fresh Up (zonder vervelling) is geschikt bij: pigmentstoringen, vermoeide, vale huid en bij algemene ontevredenheid van de huid.

GREEN PEEL® Energy (zonder vervelling) is geschikt bij: leeftijd gerelateerde huidcondities, onzuiverheden, vale huid, littekens en pigmentstoringen**.
GREEN PEEL® Classic (met vervelling) is geschikt bij: vergrote poriën, onzuivere huid, littekens, vroegtijdige rimpelvorming, zonbeschadigde huid, hyperpigmentatie, striemen en verslapte huid.

**meerdere behandelingen nodig en in combinatie met Mela White producten

 

 

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane