!QMS staat voor Quick Medical Skinformula en werd ontwikkeld door Dr. Med. Erich Schulte, die als plastisch chirurg veelvuldig geconfronteerd werd met beschadigde en slecht helende huid. Het product bevat een huideigen collageen dat de huid direct opvult. !QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 85% en kunnen in veel gevallen zelfs de plaats van een facelift innemen! Bovendien bieden !QMS producten door het huideigen collageen op oplossing voor acné of een geïrriteerde huid.

“!QMS is het wonder dat gesplitst collageen heet”

Vanaf ons 27 e levensjaar verliest onze huid collageen. Hierdoor ontstaat er een vochttekort en vormen zich de eerste rimpeltjes. De unieke !QMS anti-aging therapie maakt het mogelijk om, zonder de huid te beschadigen, collageen in de huid te brengen.Normaal is het eiwit collageen te groot om in een huid te kunnen komen maar dr. Schulte heeft door het splitsen van het collageen dit probleem opgelost. Hiervoor heeft hij een medische onderscheiding gekregen en wordt hij in de medische vakkringen “de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging” genoemd. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug. Het huidweefsel wordt voller, gladder en steviger.

Hoe werkt het?

De geconcentreerde werkstoffen (82%) gaan dieper de huid in dan welk ander cosmeticamerk ook. De fruitzuur heeft een veilige PH-waarde van 3,5 en lost de lijmstoffen tussen de dode huidcellen op, zodat het collageen goed door de huid kan worden opgenomen. De fruitzuur zorgt voor een 12-urige afgifte van werkstoffen aan uw huid. De eigenschap van collageen is vochtbinding. Het gepatenteerde, gesplitste dag- of nachtcollageen kan binnen 40 seconden de huid barrière passeren en zich 300 x binden met het vocht dat daar zit. Dit alles speelt zich af in de onderste laag van de huid waar, door celdeling, nieuwe huidcellen ontstaan.!QMS producten vertragen het verouderingsproces van de huid met 82%!

Lijkt het op een peeling?
Nee, een peeling splitst de dode huidcellen maar laat nog veel cellen achter op de huid, terwijl QMS fruitzuur de dode huidcellenlaag compleet oplost. De bovenste 2 lagen van een huid zijn dood en hier komt iedere maand weer een laagje dode cellen bovenop. Deze dode cellen blijven zelfs bij een goede reiniging nog 12 dagen liggen! Daarom is het gebruik van fruitzuren onmisbaar omdat alleen dan de collagenen de ruimte krijgen om door te dringen in de basaal laag.

!QMS en zuurstof voor uw huid

Zuurstof is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van anti-aging. Met het vorderen van de leeftijd neemt de zuurstofopname in de huid af en veroudert de huid. Door middel van de Oxygen Energy Applicator is het mogelijk om 97,4 % zuurstof rechtstreeks in de huid te brengen (normalier neemt de huid zo’n 25% zuurstof op)

  • bevordert de opname van de geconcentreerde werkstoffen in de huid;
  • sterke verbetering van de doorbloeding;
  • verbetering elasticiteit van de huid
  • op peil brengen van de vochtbalans
  • verfijnt de poriënstructuur;
  • versnelt wondgenezing;verbetering microcirculatie tussen de cellen
  • vermindert kans op infecties.-verbetert huidelasticiteit en de contouren worden strakker.

Het resultaat is een stralende huid met een frisse teint. Kortom: zuurstoftoediening vormt een door uw huid zeer gewaardeerd extraatje dat gecombineerd kan worden met elke gezichtsbehandeling in ons instituut!

Het effect

!QMS collageen wordt op natuurlijke wijze ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Na één behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter het allerbelangrijkst en geeft een spectaculaire verbetering.

  • Na 1 maand: Het huidreliëf wordt gladder, betere hydratatie
  • Na 2 maanden: De eerste lijntjes verdwijnen
  • Na 3-4 maanden: De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

!QMS wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen en erkende schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten. Marijke werkt hiermee al sinds 2003 in haar instituut.

De collageen behandelingen van !QMS Medicosmetics zijn geschikt voor alle vrouwen en mannen vanaf 30 jaar die de eerste tekenen van huidveroudering zien ontstaan.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
maluwilz-wit
2b-biobeauty
marcinbane