Een innovatief concept op het gebied van huidverbetering en esthetiek. Door de vooruitgang in de medische wetenschap en het onderzoek naar cosmeceuticals zijn er geweldige resultaten geboekt in innovatieve behandelmogelijkheden van de huid. PH Formula verbetert de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid zodat chirurgische ingrepen voorkomen kunnen worden.

Waar de werking van standaard schoonheidsbehandelingen ophoudt, gaat PH Formula verder. PH Formula dermatological skin resurfacing is de eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatieve combinatie van zuren binnen de medische wereld.

Bij traditionele peelings worden zuren in hoge concentraties toegepast met de focus op een diepe peeling (met een zeer lage pH-waarde), wat grote complicaties met zich mee kan brengen en vaak vraagt om een langere herstelperiode.

Bij PH Formula dermatological skin resurfacing worden ‘gecombineerde’ zuren in lagere concentraties toegepast met de focus op de juiste pH-waarde. PH Formula dermatological skin resurfacing creëert een minimale beschadiging om zo veel mogelijk cel aanmaak te stimuleren. Het motto bij deze behandelfilosofie is: huid vernieuwend van buiten, probleemoplossend van binnen.

Behandelprogramma’s

  • Aging: collageenstimulatie, vermindering van fijne rimpels, versteviging van de huid.
  • Acne: vermindering van littekens, talgophoping, puistjes en verfijnen van poriën. Deze behandeling is geschikt vanaf 15 jaar (vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk).
  • Hyperpigmentatie: egaliseert de huidskleur, vermindert pigment- en ouderdomsvlekken.
  • Chronische roodheid: vermindering van couperose, rosacea en extreme roodheid.
  • V.I.T.C.: zeer geschikt als nabehandeling om voorgaande behandelingen te ondersteunen of als stand-alone behandeling.
    Geschikt bij photo-aging en oneffen pigmentatie.
nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
maluwilz-wit
2b-biobeauty
marcinbane