Nimue is een derma-cosmeceutical afkomstig uit Zuid-Afrika. Het merk bevat actieve ingrediënten die het vermogen hebben om op korte termijn zichtbare resultaten te boeken. Nimue is zowel een alternatief voor injecties bij huidverjonging en anti-aging, als preventief bij specifieke huidproblemen.

De werking van Nimue is tweeledig:

  1. De oorzaak van de huidproblemen wordt van binnenuit behandeld door de actieve ingrediënten afkomstig uit biotechnologie, aromatherapie en homeopathie. Deze werken herstellend en genezend in de huid.
  2. De symptomen die aan de buitenkant zichtbaar zijn, worden met hoogwaardige werkstoffen behandeld waardoor het resultaat snel zichtbaar is. De huid herstelt zich en wordt gladder, steviger, soepeler en minder gevoelig.

Dankzij de unieke combinatie van verschillende zuren van een laag percentage, kunnen de producten zowel in de salon als thuis gebruikt worden. Het gewenste resultaat behaalt u nog sneller als u de behandelingen in een kuur doet, met aanvullend de producten voor thuisgebruik.

Specifieke huidclassificaties
Nimue kijkt niet naar de huidconditie, maar naar het huidprobleem en classificeert vervolgens de huid. Zo heeft Nimue 4 programma’s opgesteld:

  • Environmentally damaged skin (een huid die is beschadigd door externe invloeden, zoals zonlicht, roken, luchtvervuiling)
  • Hyperpigmented skin (en huid met (hyper) pigmentatie, ontstaan onder invloed van zonlicht)
  • Problematic skin (de gecombineerde, vette of acnéhuid -vergoeding ziekenfonds mogelijk-)
  • Interactive range (de overgevoelige huid, bijv. couperose)
nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
maluwilz-wit
2b-biobeauty
marcinbane