100% puur gezuiverde mineralen – geschikt voor gevoelige huid!

Bij PUUR | BEAUTY adviseren wij de minerale make up van het Zweeds merk IDUN Minerals.

IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% PUUR! gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn compleet Vegan, verstoppen de huid niet maar laten de huid volledig ademen. Dat is ook direct zichtbaar!

IDUN Minerals bevat tevens van nature een zonbescherming tegen vroegtijdige veroudering.

Het assortiment bestaat uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye-/brow pencils, brushes en nailpolish. In navolging van onze huidverzorgende produkten, hebben wij dus nu een mooie aanvulling voor uw make-up gevonden.

Na elke behandeling kunt u de produkten bij ons proberen, voelen en uittesten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om u (op afspraak) op te laten opmaken door Evelien, onze visagiste en tevens trainster van IDUN Minerals. Alle tips en tricks kan zij u vertellen!

U bent van harte welkom!

Wist u tevens dat wij ook feest-, avond-, en bruidsmake-up verzorgen, alles in combinatie mogelijk met een mooie coupe voor het haar!

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane