Je bent van harte welkom voor je gezichts- en lichaamsbehandeling;
superhappy jouw huid te laten stralen!

Bel of WA mij op 0641860737 voor een afspraak! Stralende groet, Marijke

Lieve klanten,

Vanaf maandag 11 mei verwelkomen wij u weer in ons instituut!
Wat is het fijn om weer aan het werk te kunnen, na deze periode die ons leven op zijn kop heeft gezet. Wij hopen dat u allen gezond bent gebleven, want dat is het allerbelangrijkste dat hebben we weer goed geleerd.
Wij willen jullie bedanken voor alle lieve berichten via mail, WA, kaartjes en bloemen in de afgelopen periode dat we jullie niet konden behandelen. Het heeft ons enorm goed gedaan en veel energie gegeven om door te kunnen gaan en een vooruitzicht te kunnen houden! DANK DANK!!!

In de tussentijd is Natascha bevallen van een hele mooie lieve zoon, zijn naam is Owen. Ze maken het beiden heel goed!

Onze agenda is weer geopend voor al onze behandelingen, en dat op de nieuwe locatie aan de Augustapolder 38 in Barendrecht. Hier zijn wij gevestigd in de salon Naturalesa, waar Monique Bimmel haar pedicure behandelingen uitvoert en vanzelfsprekend kunt u daar ook gebruik van maken. Neem alvast een kijkje in onze beide salons!


Wil je een afspraak inplannen, bel of WA ons dan, of klik door via de online agenda. We hopen je zo spoedig mogelijk te kunnen behandelen.

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van de RIVM in samenwerking met de ANBOS.
Daarom ontvangt u bij iedere afspraakbevestiging de volgende richtlijnen en zullen wij u bij aankomst in ons instituut ook nog wat vragen stellen. Dit alles om de gezondheid van u en ons te waarborgen.

anbos-consumentenposter-versie-1-2

 

Tot heel snel ziens! Lief Marijke en team