Enorm lieve klanten van PUUR | BEAUTY,

Met pijn in ons schoonheidsspecialistenhart is PUUR | BEAUTY gesloten voor behandelingen tot en met
28 April 2020.

In de tussenliggende periode heeft uw huid ook onderhoud nodig, maar dan nu thuis! Indien u producten nodig heeft, dan kunt u deze gewoon bij ons bestellen en ophalen. Wij zullen op afgesproken tijdstippen in de winkel zijn om u, als onze trouwe klant hiermee te helpen.
Is het niet mogelijk om het product op te halen, dan sturen wij deze vanzelfsprekend toe; zelf of via de leverancier van uw merk. Wij hebben hiervoor alle medewerking van de leveranciers gekregen. Wij zijn in de tussenliggende periode gewoon telefonisch bereikbaar op nummer 010 – ‪4048166. Een appje sturen naar Marijke of haar bellen op ‪0641860737 kan ook altijd!

Verhuizing PUUR | BEAUTY per april 2020

Zoals veel van jullie al persoonlijk van ons gehoord hebben, verhuizen wij per 1 april 2020 naar een nieuwe locatie in Barendrecht. Hier zullen wij u in alle rust en met nog mooiere energie kunnen behandelen. Het spreekt voor zich dat wij er enorm naar uitzien jullie na deze komende periode daar te mogen verwelkomen!

Het nieuwe adres is:
Augustuspolder 38, 2992 SR Barendrecht
Telefoonnummer en website blijven ongewijzigd.

Een filmpje over de nieuwe locatie staat op onze facebookpagina!
Een mooi samenwerkingsverband zijn we aangegaan met pedicure Monique Bimmel van Naturalesa, klik hier door naar haar behandelingen!

Wij wensen iedereen veel gezondheid, liefde, kracht en bezinning toe voor de komende periode.
Blijf bij jezelf, maar denk vooral ook aan de ander.

‘Keep on Shining’!

Veel liefs en stralende groet,

 

Marijke, Natascha, Fleur en Gaby, en Monique!!!

nimue-wit-50
qms
green_peel_logo
partner-logo01
marcinbane