Altijd een stralende Oogopslag!

Wimperextensions geven een mooie, open blik en hebben nauwelijks verzorging nodig. Door uw mooie oogopslag is andere make-up bijna overbodig. Uitgelopen mascara en wimperkrullers zijn verleden tijd met onze wimperextensions!
U kunt ermee zwemmen, douchen, sporten, de sauna bezoeken, slapen – het is allemaal geen enkel probleem. U heeft er wekenlang plezier van en de complimenten stromen binnen. Met veel zorg worden er haartjes aan uw eigen wimperhaar bevestigd, waarbij er geen contact wordt gemaakt met uw oog of huid.

Bij Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY werken met de wimperextensions van het merk Mink. Deze extensions zijn gemaakt van polyester en zijde. Ze zijn van een hoogwaardige kwaliteit, van anti-allergisch materiaal. Tevens hebben zij een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar.

Voordelen van Wimperextensions

  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
  • Curve, lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, u voelt deze wimperextensions niet
  • Veilig voor de ogen
  • Geen gebruik van pijnlijke tapes rond de gevoelig huid bij de ogen
  • Geen draaiende of hangende wimpers
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Met deze wimperextensions kunt u al na 2 uur zwemmen, douchen, in de sauna gaan of in de regen lopen

Prijzen

One by one Nieuwe set € 59,50
Opvullen binnen 2 weken vanaf € 42,50

De behandeling start met het bestuderen van uw eigen natuurlijke wimper en u wordt gevraagd naar het gewenste effect. Daarna worden uw ogen beschermd met oogpads. Vervolgens worden de extensions één voor één direct op de natuurlijke wimpers geplaatst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale lijm. Deze lijm is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. De behandeling duurt in totaal ruim 90 minuten. Hierna worden de oogpads verwijderd en onthullen wij uw nieuwe geweldige spectaculaire oogopslag! Zie hieronder de vóór en na foto van de behandeling.

Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt. De enige aanbeveling is om regelmatig uw wimpers te laten opvullen. Een nabehandeling duurt ongeveer 60 minuten en is bedoeld om de verloren wimperextentions aan te vullen en de oogopslag weer stralend te maken!

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane