pedicure-slider

Pedicurebehandeling door Monique Bimmel van Naturalesa

Vanaf 1 april 2020 zijn wij gevestigd in het pand van Naturalesa.
Wij maken gebruik van deze mooie salons, samen met onze lieve collega Monique Bimmel die hier al ruim 3 jaar gevestigd met haar pedicuresalon.

Monique is al ruim 11 jaar gepassioneerd pedicure en behandelt je voeten met de zorg en aandacht die zij verdienen! Hieronder hebben wij wat tekst van haar site overgenomen, via de link onderaan de pagina kunt u bij haar een afspraak inplannen. Vanzelfsprekend kan de pedicurebehandeling ook samen met de gezichtsbehandeling bij PUUR | BEAUTY gepland worden!

Omdat uw voeten zwaar belast worden, verdienen ze juist extra aandacht om ze in conditie te houden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is voetverzorging geen overbodige luxe.  U kunt onze pedicure bezoeken ter voorkoing van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk. Maar bijvoorbeeld ook als u veel sport, wanneer u een staand beroep heeft of bij een medische aandoening. De pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van jouw voeten. Voorafgaand aan een behandeling, wordt de conditie van jouw voeten geanalyseerd en worden eventuele klachten besproken.

Standaard behandeling – 45 min

De standaard behandeling bestaat uit desinfecteren, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt/kloven/ingroeiende nagel verwijderen/likdoorn verwijderen/schimmelnagels behandelen. Tot slot worden de voeten ingesmeerd met verzorgende crème.

Deelbehandeling Pedicure
Wilt u geen volledige pedicure behandeling, maar enkel een probleemzone aanpakken? Ook dat is mogelijk!

Dit geldt voor de volgende behandelingen:
– Het verwijderen van een likdoorn
– Behandeling van een ingroeiende teennagel

Cosmetische Spa behandeling – 90 min

Deze behandeling is gelijk aan de standaard behandeling, met aanvullend een voetenscrub, een voetenmasker en als afsluiting een uitgebreide massage. Versteviging van de nagel door middel van een laagje gellak, welke onder de UV/LED lamp moet uitharden.provoetlogo

Waaraan herkent u een ProVoet Pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat u voeten door een gediplomeerd voetverzorger behandeld worden. Dit is ook te herkennen aan het gevelbord met het logo van ProVoet. Monique werkt in haar salon volgens de ‘Code van de voetverzorger”. Dit houdt in dat er altijd met schone instrumenten gewerkt wordt, en wordt gedacht aan het milieu!

Plan hier uw afspraak bij Monique!!! U bent van harte welkom!

nimue-wit-50
qms
green_peel_logo
partner-logo01
marcinbane