Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Volume Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers optisch langer zonder dat daar mascara, een wimperkruller of extensions aan te pas hoeven te komen en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers. Dat geeft het mooiste resultaat.

Bij  Lash Volume Lift maken we gebruik van siliconenpads. Daarmee liften we de wimpers vanaf de wortel. Deze vorm blijft minimaal 6-9 weken behouden. De producten van Lash Volume Lift zijn op keratine-basis, een natuurlijk eiwit.

Resultaat
Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash Volume Lift behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Volume Lift behandeling is tegen alles bestand!

De behandeling duurt een uurtje, kosten 52,50 zonder verven wimpers en 59,50 inclusief het verven van de wimpers.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane