Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat u met ons en onze salon kennismaakt en wij met uw huid! Want ‘Uw huid is onze Zorg!”

Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en uw verwachtingen voor huidverbetering. Daarnaast maken wij een uitgebreide Huidscan met ons Observ 520 Huidanalyse apparaat. Wij nemen hiermee als het ware een kijkje in uw eigen huid. Dit apparaat maakt zichtbaar wat we met ons blote oog niet kunnen zien.. UNIEK dus!
Naar aanleiding van alle informatie stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Indien je een afspraak voor een eerste behandeling wilt maken, kan dit aan het einde van het intakegesprek. Het is ook mogelijk om direct een intakegesprek met een behandeling in te plannen.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de gehele behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, kunnen we gezamenlijk resultaten meten. Natuurlijk evalueren we dan ook samen met u de voortgang van de behandelingen.

Mocht je enkel en alleen voor de Observ 520 Huidanalyse willen komen, dan berekenen we hiervoor een bedrag van 15,00.
Mocht u aansluitend een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling, dan worden deze kosten van de behandelingsprijs afgetrokken.