1-7

Huidpeelings van Nimue en PH Formula

Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY is bevoegd om met een aantal effectieve huidpeelings te mogen werken. De huidpeelings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid.
Er treedt nauwelijks roodheid op na de behandeling en de huid schilfert weinig.

We hebben effectieve peelings voor de volgende huidproblemen:

  • Anti-aging: een ouder wordende huid
  • Grauwe huid
  • De huid met grove verstoppingen (poriën) en acne
  • Littekens
  • De huid met pigmentvlekken/zwangerschapsmasker
  • De altijd rode huid/ couperose en rosacea

Diamondpeel

Dé techniek met microdiamanten onderdeeltjes om de conditie van de huid te verbeteren.

De diamondpeel verwijdert niet alleen dode huidcellen, het stimuleert ook de dieper gelegen huidlagen en zorgt daardoor voor een betere doorbloeding. De oude, “dode” huid word vervangen door een nieuwe frisse opperhuid. Dit door de aanmaak van collageen te stimuleren. Het verbetert de huidconditie zichtbaar zonder operatieve of agressieve behandelingen te moeten ondergaan.

Er is al zichtbaar resultaat na één behandeling, toch heeft u voor een mooi en volledig resultaat een 4-tal behandelingen nodig en dit in kuurvorm met tussenperiode aangepast aan uw huidtype.

Deze behandeling wordt aanbevolen om de huidconditite te optimaliseren en/of ter vermindering van rimpels, grove poriën, pigmentatie en ouderdomsvlekken.

Een toestel met gesteriliseerde opzetstukjes die met een zachte zuigkracht de huid diep in poriën gaan reinigen. Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
maluwilz-wit
christian2b
marcinbane