slider24

Al sinds 2003 werken wij bij Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY met de Body Contour Wrap.
De Body Contour Wrap kan ook prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. Dat is pas echte verwennerij!

Hoe werkt het

De behandeling met de Body Contour Wrap verwijdert gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleert het lymfesysteem. Hierdoor worden inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd. Door het ontgiften zal de huid sterk verstevigen. De Body Contour Wrap werd oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten en kan zeer doeltreffend voor de bestrijding van huidaandoeningen zoals psoriasis en acne. Met de wikkelmethode kunnen we ons ook op bepaalde plaatsen concentreren.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt u van onder tot boven ingewikkeld met windsels die gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing. De windsels vormen een warme ‘deken’ en voelen heel comfortabel aan. Daaroverheen krijgt u een sportief pak aan, waarna u een uur gaat uitrusten. Tijdens dit uur zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften. Tijdens de behandeling transpireert u niet en heeft u het ook niet koud.

Voor optimaal resultaat adviseren wij u een kuur van drie behandelingen te volgen. Door de windeltechniek kunnen we ons op bepaalde delen van het lichaam concentreren, zodat u centimeters verliest op plaatsen waar u dat wenst.. Afwisseling van de Body Contour Wrap met Endermologie® en Inshape Therapie behandelingen geeft nog betere resultaten.

Consult

Wilt u meer informatie, een persoonlijk gesprek of een afspraak maken? Bel ons dan op 010-4048166.

Prijzen
Losse behandeling € 85,00, Kuurprijs mogelijk.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane