Acne is een huidprobleem dat veel voorkomt, vaak bij jonge mensen maar zeker niet altijd. Acne kan door diverse oorzaken ontstaan en komt het meest voor in het gezicht, op de borst en de rug. In ons instituut behandelen wij veel acne huiden met een heel goed resultaat.

Heb je acne, of heeft je dochter of zoon acne, bel ons dan voor een intakegesprek samen met je kind. We hebben voor de jeugd tot 20 jaar een speciale acnebehandeling met goede prijs gemaakt.

We leggen dan uit wat de mogelijkheden zijn. Belangrijk is het goed (uit)reinigen van de huid en het schoonhouden van de huid thuis. Dan kan een verdere uitbraak van puistjes en ontstekingen voorkomen worden.
Na een goede intake, gaan we de juiste behandelmethode kiezen, altijd in overleg met de klant. Met de juiste behandeling en thuisverzorging kunnen wij je huid verbeteren en in balans brengen. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen en acne.

Tijdens onze acne behandelingen werken wij met de produkten van Nimue, Green Peel of Lamdors. Het kan ook zijn dat wij tijdens de behandeling de produkten mengen, voor het meest optimale resultaat: alles voor een mooie, schone en gladde huid!

Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY is aangesloten bij de ANBOS en heeft een geregistreerde Acne-specialisatie. In overleg met de ziektekostenverzekering kan daarom een vergoeding plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden, dan kan  je een hoop geld besparen. Tot snel!
Klik hier voor de prijzen van onze behandelingen.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane