Kijk jij weleens in de spiegel en zie je wat ik zie?
Rimpels bij je ogen, op je voorhoofd en bij je mondgebied. Ook bij je wangen zie je dat de huid wat aan het verslappen is. Wil denk je er weleens aan om je huid te verstevigen en verbeteren, maar wil je absoluut geen injectables, net zoals ik?

Kom dan eens langs bij ons voor een intake en behandeling met onze allernieuwste apparatuur, de Meso-Vac!
Wij hebben inmiddels zulke mooie resultaten behaald, we zijn er met recht erg trots op en heel blij voor onze klanten.

De Meso-Vac is een unieke uitvinding die de gelijktijdige toepassing van meerdere versterkende functies mogelijk maakt. Huidverjonging, -versteviging en herstel. Want naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar volume en elasticiteit. Het is een logische keuze om dat proces zoveel mogelijk te vertragen en te proberen onze huid te herstellen.
Dat is altijd ons doel nummer 1 bij PUUR | BEAUTY.

De Meso-Vac weet met zijn elektrode werkzame stoffen via de poriën in de celwand van de huid te brengen. Dit zonder de huid te doorboren in tegenstelling tot andere behandelmothoden, denk aan meso-therapie. Door spiercontracties als gevolg van elektrische impulsen wordt het spierweefsel verstevigd en het weefsel eronder gestimuleerd de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. Zo behalen we in korte tijd zichtbaar effect en een goed resultaat.

Wij passen de Meso-Vac behandeling volledig aan op uw wensen. Wilt u weten wat voor u de beste behandeling is? Maak dan een afspraak voor informatie en aangepast advies.

nimue-wit-50
qms
ph-formula-wit-50
marcinbane